IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 29. avgust 2021. godine

Ovan nije sam, Bik otvoren, podrška za Blizance, Rak ne odustaje, Lav ne oprašta, Djevica fokusirana, Vaga predana, Škorpija trguje, Strijelac se zabavlja, Jarac umoran, komplikovano za Vodoliju, Ribe proširuju vidike. Ovo je dnevni horoskop za 29. avgust 2021. godine.

OVAN

Važno je da se dobro organizujete kako biste sve stigli na vrijeme. Na poslovnom polju možete imati dosta obaveza. Nedostaje vam vaša sloboda i želite promjene. Moguć je prekid veze uskoro. Migrena vas muči.

BIK

Pred vama je jako povoljan dan za promjene na polju posla. Ako ste planirali prelazak na drug radno mjesto uspjećete. Očekuje vas dobar period za ljubav. Zadovoljni ste mirnom situacijom. Podložni ste prehladi.

BLIZANCI

Veoma ste uporni i uradićete sve ono što možete kako biste došli do željenih rezultata na polju posla. Možete da očekujete novo poznanstvo koje će vam na ljubavnom polju biti od velikog značaja. Osjetljiva pluća.

RAK

Očekuju vas pozitivni preokreti kao i šansa da ostvarite unapređenje na poslovnom polju. Posvetite se voljenoj osobi i vašem odnosu koji treba da se mijenja na neki način. Krvni pritisak vam varira.

LAV

Ukoliko se bavite privatnim poslom, moguće je da ćete imati priliku za pokretanje nove saradnje. Vaš odnos sa osobom do koje vam je stalo može da bude veoma poseban. Spremni ste za pravu ljubav. Prijala bi vam veća aktivnost.

Čitaj još:   Vic dana Srela se dva dobra druga, pričaju jedan drugom ...

DJEVICA

Ako se bavite prodajom nekretnina, povoljan vam je dan da ostvarite neki veći uspjeh. Možete da očekujete da ćete sa voljenom osobom riješiti manje nesuglasice i da će vam odnos krenuti na bolje. Pazite na ishranu.

VAGA

Očekuje vas povoljna atmosfera u komunikaciji sa poslovnim okruženjem. Dolazite do nekih važnih informacija. Osoba rođena u znaku Srijelca može pokazati da je spremna za ozbiljnu vezu sa vama. Sinusi su vam malo osjetljivi.

ŠKORPIJA

Pred vama je veoma povoljan dan za posao. Možete da očekujete da ćete uspjeti da realizujete ono što planirate. Ako ste slobodni, pred vama je povoljan period za novu vezu i nova poznanstva. Zdravlje je dobro.

STRIJELAC

Uspjećete da ostvarite poslovni dogovor koji će vam na duže staze obezbjediti povoljnije polje zarade. Značajan dan za polje ljubavi vas očekuje. Možete da se nadate početku neke ozbiljnije veze. Manji problemi sa vrtoglavicom.

JARAC

Moguće je da u poslovnom okruženju imate neke sumnje i da ne vjerujete dovoljno svim svojim saradnicima. Dopada vam se osoba koja je povezana sa inostranstvom, uskoro ćete imati vezu na daljinu. Cirkulacija je malo slabija.

VODOLIJA

Vaša kreativnost će se pokazati u narednom periodu, pa ćete zahvaljujući njoj ostvariti i bolje poslovne rezultate. Ako vam se dopada osoba koju ste sreli preko prijatelja, uskoro vas očekuje nova veza. Odlično se osjećate danas.

Čitaj još:   PRODAVAC OTKRIO ŠTA JE DJEČAK UBICA, UOČI MASAKRA SESTRI UBACIO U DŽEP! (foto)

RIBE

Očekuje vas prilika da dođete do ostvarenja bolje situacije kada je u pitanju vaše poslovno polje. Želite da se pokrenete oko važnih odluka sa voljenom osobom i nadate se zajedničkom životu. Hronični problemi vam se vraćaju.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more