IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MOMČILO ZEKOVIĆ Zeko, kantautor za Joanikija: Đavo ostao dolje i na tronu i bez stada, E viva, baksuzi baksuzni! (foto i video)

Član cetinjskog sastava ‘Perper’, muzičar Momčilo Zeković- Zeko danas je na svojstven način prokomentarisao poruku mitropolita Joanikija, kao tužnu i podmuklu poruku protivnika njegovog ustoličenja na Cetinju…

CETINJE: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti… subota, 28.08. 2021… 17: 54…  MOMČILO ZEKOVIĆ Zeko, kantautor za Joanikija: Đavo ostao dolje i na tronu i bez stada, E viva, baksuzi baksuzni! (foto i video)

Crnogorski kantautor, pisac, kompozitor Momčilo Zeković Zeko napiso je:

Anđeli sa jedne i anđeli sa druge strane! Vukovar, Kragujevac, Mojkovac, Srebrenica, Đakovica… Začepite đeci uši, stavite dlanove preko očiju idemo još jedan krug”.

Član cetinjskog sastava “Perper”, muzičar Momčilo Zeković- Zeko prije par dana je uputio poruku vicepremijeru Dritanu Abazoviću.

“Iza mene je stari grad Ulcinj, koji je bio poznat po Trgu robova iz doba Servantesa. Taj Trg robova odavno ovdje ne postoji jer se preselio na Cetinje. Mi smo robovi, nema grđih od nas”, kazao je on.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 2. januar 2019. godine

“Pošto ne mogu neke moje cetinjske prijatelje nigdje po ulici da sretnem, da ih pitam što se ovo čini, jutros nasuh 10- 12 eura goriva i ‘dobačih’ se do Ulcinja da pitam- Dritane, kako se zove kad tuđa vojska uđe u tvoju zemlju? Okupacija”, poručio je Zeković…

Izvor Standard.co.me

Dnevni horoskop za 25. septembar 2021. godine

Ovan rješava dugove, Bik planira, Blizanci zaljubljeni, Raka privlače Škorpija Read more

Dnevni horoskop za 24. septembar 2021. godine…

Ovnu treba pomoć kolega, Bik želi avanturu, Blizancima dobar dan Read more