IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 31. avgust 2021. godine

Ovan plijeni osmjehom, Bik kolebljiv, Blizanci u stagnaciji, karmička ljubav za Raka, Lav gubi dominaciju, Djevica pred iskušenjem, Vaga uvodi red, Škorpija nametljiva, Strijelac bez ulova, Jarac na čekanju, Vodolija u fokusu, Ribe zainteresovane. Ovo je dnevni horoskop za 31. avgust 2021. godine.

OVAN

Moguće je da ćete imati priliku da dođete do ostvarenja poslovnog kontakta sa osobom koja će kasnije imati nove ponude za vas. Očekuje vas izazovan period za ljubav. Izbjegavajte cigarete. Vodite više raačuna o svom zdravlju.

BIK

Možete da očekujete pozitivne promjene na poslu. Današnji dan je povoljan za važne odluke. Potrebno je da pokažete svoje interesovanje i da sa voljenom osobom budete maksimalno iskreni. Provjerite svoju dioptriju.

BLIZANCI

Očekuje vas povoljan period u kojem ćete uspjeti da ostvarite novu značajnu poslovnu saradnju. Moguće je da ste sada ranjivi i da još pokušavate da zaboravite osobu koju ste u prošlosti mnogo voleli. Potrebno vam je više sna.

RAK

Možete da očekujete dan u kojem ćete na poslovnom polju uspjeti da nađete nove prilike za zaradu. Možete da se nadate početku veze koja će trajati. Spremni ste da se posvetite osobi koju volite. Dobro se osjećate.

LAV

Nemate baš dobru komunikaciju sa nadređenima i zbog toga vaš posao ispašta u većoj mjeri. Ukoliko ste našli osobu koja vam odgovara, posvetite joj se. To bi mogla da vam bude idealna prilika za vezu. Pazite na zube.

Čitaj još:   VIC DANA: Pričaju Mujica i Perica, dva najveća štrebera u školi, o praznom stanu za vikend... (foto)

DJEVICA

Ne biste trebali da imate previše obaveza danas. Očekuje vas dan koji vam donosi neko olakšanje po pitanju posla. Imate utisak da sa voljenom osobom ne možete lako da nađete zajednički jezik danas. Nema naglašenih problema.

VAGA

Ukoliko ste na polju posla danas napravili bilo kakvu grešku, trebaće vam vremena da to sagledate iz pravog ugla. znate kako da se postavite u odnosu sa voljenom osobom. Sklonost ka prejedanju je naglašena.

ŠKORPIJA

Tokom današnjeg dana vas očekuje dobra faza da se posvetite svom poslu i obavezama. Osoba koja vam se udvara će pokazati da ima iskrene namjere prema vama i da možete da joj vjerujete. Problemi sa bubrezima.

STRIJELAC

Moguće je da se trenutno dešavaju velike promjene u vašem poslovnom okruženju. Ako imate partnera, uspjećete da ostavite jako dobar i stabilan odnos sa njim danas. Povećajte unos vitamina.

JARAC

Možete da očekujete dan da ćete imati priliku da se okrenete poslovnom usavršavanju i edukaciji. Dolazi vam vrijeme promjena na polju emocija. Nije vam lako da prihvatite prekid veze. Bolovi u donjem dijelu leđa.

VODOLIJA

Promjene koje želite da ostvarite na poslu neće moći da se realizuju danas. za sve će vam trebati više vremena. Moguće je da ćete imati drastičnije preokrete u narednom periodu. Probava vam je osjetljiva danas.

Čitaj još:   RIJEKE PO ULICAMA: Oblaci se formiraju na sat vremena i prave HAOS, naredni dani kritični... (foto i video)

RIBE

Očekuje vas kraće putovanje na kojem ćete uspjeti da ostvarite solidne poslovne rezultate. Moguće je da niste spremni da sa voljenom osobom odete korak dalje. Bez problema sa zdravljem kod vas.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more