IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

„KO MENI NE VJERUJE, NEK SE J**E“: Snimak sa Manjače solo nastup Dodika i Vulina… (foto i video)

Neposredno prije ove državničke poruke sa skupa na Manjači, lider SNSD- a u tandemu sa ministrom policije Srbije Aleksandrom Vulinom zapjevao je pjesmu o ženi dugih nogu kojoj ništa ne mogu, i erupciju oduševljenja…

BANJA LUKA: Regija, Crna Hronika, vijesti… ponedeljak, 30.08. 2021… 09: 34 … „KO MENI NE VJERUJE, NEK SE J**E“: Snimak sa Manjače solo nastup Dodika i Vulina… (foto i video)

„Eh da se veseli Petar Kočić digne pa da vidi svoj narod 100 i kusur godina nakon svoje smrti, šatore pune pijanih ljudi koji urliču u njegovu čast, te čuje Oca nacije i predsjednika koji poručuje svom narodu da se je** ako mu ne vjeruje”, piše na svom blogu zastupnik u Narodnoj skupštini RS- a Nebojša Vukanović.

Neposredno prije ove državničke poruke sa skupa na Manjači u čast Petra Kočića, član Predsjedništva BiH i lider SNSD-a u tandemu sa ministrom policije Srbije Aleksandrom Vulinom zapjevao je pjesmu o ženi dugih nogu kojoj ništa ne mogu, što je izazvalo erupciju oduševljenja.

Čitaj još:   Svakom je potreban magnezij: Provjerite da li je i vama potreban... (foto)

Petar Kočić život je proveo u neprestanoj borbi za svoj narod, oslobođenju od okupacije i izlasku iz vijekovnog ropstva. Glasno je govorio, organizovao bune i proteste, pisao, bio hapšen i progonjen, i nažalost umro mlad od posljedica borbe i teškog života na ivici i u siromaštvu ne dočekavši kraj Prvog svjetskog rata i oslobođenje. Siguran sam da se nije borio za ovakvo društvo i Republiku Srpsku kakva je ona danas, i da bi bio tužan da vidi u šta se pretvorio zbor u njegovom rodnom selu Stričićima, odu pijanstva i kiča, poručuje Vukanović.

Nije Petar Kočić to zaslužio, a Otac nacije mogao se bar na Manjači suzdržati od psovki, prijetnji i vrijeđanja svog pokorenog naroda, koji danas nosi na plećima teže lance i okove nego prije 100 i kusur godina tokom austrijske i turske okupacije, piše Vukanović.

izvor (SB)

HAPŠENJE NA GRANICI: Nabavili LAŽNE PCR testove u kafani u NOVOM PAZARU…

Kosovska policija zabilježila je jutros još jedan pokušaj prelaska sa Read more

Dnevni horoskop za 18. septembar 2021. godine

Ovan bez realizacije, Bik sa prijateljima, Blizanci zauzeti, Rak radi Read more