Vijesti

LJETO JOŠ NIJE GOTOVO: Vrijeme koje nas očekuje narednih dana… (foto)

Danas je pretežno oblačno vrijeme s kišom u većini područja, na jugu grmljavina…

SARAJEVO: Regija, Putovanja, vijesti… ponedeljak, 30.08. 2021… 09: 34…  LJETO JOŠ NIJE GOTOVO: Vrijeme koje nas očekuje narednih dana… (foto)

Danas sunčano uz malu do umjerenu oblačnost…

Danas se u Bosni i Hercegovini očekuje pretežno sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. U jutarnjim satima po kotlinama Bosne može biti magle i niske naoblake. Vjetar slab promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura od 8 do 13, na jugu do 16, a dnevna od 18 do 24, na jugu do 27 stepeni. 

U Sarajevu pretežno sunčano vrijeme. U jutarnjim satima je moguća umjerena naoblaka. Jutarnja temperatura oko 9, dnevna oko 22 stepena.

Narednih dana je u BiH bilo pretežno oblačno vrijeme s kišom u većini područja. U Hercegovini je zabilježena grmljavina.

Temperature zraka u 14 sati: Bjelašnica 6 stepeni, Ivan-sedlo 9, Bihać i Tuzla 12, Bugojno, Gradačac i Sarajevo 13, Sanski Most 14, Livno i Zenica 15, Široki Brijeg 21, Grude i Mostar 22 te Neum 25 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

U utorak u Bosni pretežno oblačno vrijeme, a u Hercegovini sunčano uz umjerenu oblačnost. Poslijepodne u večernjim satima u Bosni se očekuje kiša ili lokalni pljuskovi. Jutarnja temperatura od 9 do 15, a dnevna od 18 do 28°C.

U srijedu u Bosni pretežno oblačno vrijeme s kišom i lokalnim pljuskovima u većini područja. U Hercegovini pretežno sunčano. Jutarnja temperatura od 10 do 16, a dnevna od 18 do 29°C.

U četvrtak u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme uz postepeno razvedravanje tokom poslijepodneva. U Hercegovini sunčano uz malu oblačnost. Jutarnja temperatura od 9 do 15, a dnevna od 18 do 30° C.

http://iBalkan.net

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Glumac EMIR Hadžihafizbegović: Nađite mi Bošnjaka, koji je ikada javno rekao da su Srbi genocidni narod, poliću se benzinom… (foto, video)

Slavni bosanskohercegovački glumac Emir Hadžihafizbegović u pismu Danasovoj novinarki Snežani Čongradin zahvaljuje se na kolumni…

41 minuta ago

JOŠ MALO DA UŽIVAMO U SUNCU: Vrijeme koje se očekuje u narednih nekoliko dana je… (foto)

U srijedu naoblačenje s lokalnim pljuskovima, u četvrtak kiša... SARAJEVO: Regija, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 28,…

1 sat ago

Ramo ISAK ZAPRIJETIO: “Ja ću uhapsiti MILORADA Dodika. Nije ovo 1992. godina, nema više JNA”… (foto, video)

RAMO Isak: „Banja Luka je bh. grad, moj grad. Banja Luka nije Dodikova!“ SARAJEVO: BiH,…

10 sati ago

Akademik prof. dr RADOVAN Radonjić: Crna Gora je prodata država… (foto, video)

A on za onoga sam rekao da je veleizdajnik Crne Gore i uvjeren sam da…

12 sati ago

Dnevni horoskop za 29. april 2024. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan ne mijenja…

12 sati ago

This website uses cookies.