IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PODGORICA: Zdravko Krivokapić, neću ići na Cetinje 5. septembra, zabrana ustoličenja je krajnja mjera… (foto i video)

“Ne zbog toga što ne bih želio… Neću da idem na Cetinje, ne jer ne želim i nemam povoda. Ne želim prisustvom dati negativan povod bilo čemu. Svi moraju da pokažu jednaku uzdržanost i moramo dati doprinos da taj skup protekne u miru…”

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti… ponedeljak, 30.08. 2021… 11: 34… PODGORICA: Zdravko Krivokapić, neću ići na Cetinje 5. septembra, zabrana ustoličenja je krajnja mjera… (foto i video)

Premijer Zdravko Krivokapić kazao je danas na konferenciji za novinare da neće prisustvovati ustoličenju mitropolita Joanikija na Cetinju 5. septembra. On je rekao da je zabrana tog događaja krajnja mjera ukoliko rizici budu predstavljali opasnost po građane.

“Ne zbog toga što ne bih želio… Neću da idem na Cetinje, ne jer ne želim i nemam povoda. Ne želim prisustvom dati negativan povod bilo čemu. Svi moraju da pokažu jednaku uzdržanost i moramo dati doprinos da taj skup protekne u miru”, rekao je on

Čitaj još:   PODGORICA: Zdravko Krivokapić uzbudio je sve svojom objavom na Tviteru... (foto i video)

Krivokapić je dodao da predsjednik i premijer države imaju odnos prema svim građanima.

“Nijesam niti spavao niti žalio truda da razgovaram sa svim akterima kako bih razumio situaciju. Svi moraju da pokažu jednaku uzdrzanost i moramo dati doprinos da taj skup prođe u miru.

Prema njegovim riječima, ja sam Katunjanin inadžija i ujedno hrabar čovjek.

“Ipak, tu hrabrost treba pokazivati negdje drugo a ovoga puta moramo upotrebiti velike vrijednosti a to je povjerenje, poštovanje drugoga i naravno pravičnost”, poručio je Zdravko Krivokapić

izvor CdM.me

Premijer je NESPOSOBAN, a saradnici su mu NEZNALICE…

Jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević danas je negodovao Read more

Bogdanović: Krivokapiću i Abazoviću CETINJE VAS ČEKA (video)

Na kraju svih vaših pokušaja da sa sebe svalite odgovornost, Read more