IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PODGORICA: Zdravko Krivokapić, neću ići na Cetinje 5. septembra, zabrana ustoličenja je krajnja mjera… (foto i video)

“Ne zbog toga što ne bih želio… Neću da idem na Cetinje, ne jer ne želim i nemam povoda. Ne želim prisustvom dati negativan povod bilo čemu. Svi moraju da pokažu jednaku uzdržanost i moramo dati doprinos da taj skup protekne u miru…”

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti… ponedeljak, 30.08. 2021… 11: 34… PODGORICA: Zdravko Krivokapić, neću ići na Cetinje 5. septembra, zabrana ustoličenja je krajnja mjera… (foto i video)

Premijer Zdravko Krivokapić kazao je danas na konferenciji za novinare da neće prisustvovati ustoličenju mitropolita Joanikija na Cetinju 5. septembra. On je rekao da je zabrana tog događaja krajnja mjera ukoliko rizici budu predstavljali opasnost po građane.

“Ne zbog toga što ne bih želio… Neću da idem na Cetinje, ne jer ne želim i nemam povoda. Ne želim prisustvom dati negativan povod bilo čemu. Svi moraju da pokažu jednaku uzdržanost i moramo dati doprinos da taj skup protekne u miru”, rekao je on

Čitaj još:   Danijel ŽIVKOVIĆ: Novi izazov su izbori 11. juna, gdje će DPS Crne Gore imati inoviranu ponudu ali i kvalitetnu listu"... (foto)

Krivokapić je dodao da predsjednik i premijer države imaju odnos prema svim građanima.

“Nijesam niti spavao niti žalio truda da razgovaram sa svim akterima kako bih razumio situaciju. Svi moraju da pokažu jednaku uzdrzanost i moramo dati doprinos da taj skup prođe u miru.

Prema njegovim riječima, ja sam Katunjanin inadžija i ujedno hrabar čovjek.

“Ipak, tu hrabrost treba pokazivati negdje drugo a ovoga puta moramo upotrebiti velike vrijednosti a to je povjerenje, poštovanje drugoga i naravno pravičnost”, poručio je Zdravko Krivokapić

izvor CdM.me

PODGORICA Slanje vojnika na KOSOVO nije neprijateljski čin…

SVAKAKO DA Uoči Samita Zapadnog Balkana u Londonu, koji se Read more

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

PODGORICA: Iz Crne Gore na hadž u Mekku otputovala 82 vjernika…

Buduće hadžije i hadžinice, ukupno njih 82, okupili su se Read more