IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KOTOR- GRAĐANI BLOKIRALI SAOBRAĆAJ: Od Direkcije se traži da ukloni transparent podrške Joanikiju… (foto i video)

To što Direkcija za uređenje i razvoj Kotora još nije uklonila transparent iako je dobila nalog od Komunalne policije i inspekcije, građani tvrde da je transparent nelegalno postavljen…

KOTOR: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti… srijeda, 1.09.2021… 13: 52… KOTOR- GRAĐANI BLOKIRALI SAOBRAĆAJ: Od Direkcije se traži da ukloni transparent podrške Joanikiju… (foto i video)

Više desetina kotorskih građana koji se protive postavljanju transparenta podrške Joanikiju kod Luk Kotor okupila se večeras u tom gradu i blokirala glavnu gradsku saobraćajnicu.

Povod za njihovo nezadovoljstvo je, kako kažu, to što Direkcija za uređenje i razvoj Kotora još nije uklonila transparent iako je dobila nalog od Komunalne policije i inspekcije. Građani tvrde da je transparent nelegalno postavljen.

Transparent na kome piše “Kotor je uz mitropolita” je zakačen je za stub javne rasvjete i za drvo.

Čitaj još:   ANDRIJA Mandić slavi sa ALEKSANDROM Vučićem, u štabu SNS- a... (foto, video)

Poručuju da će se sjutra okupiti u još većem broju ukoliko Direkcija ne ukloni transparent…

Grupa građana je prije dva dana podnijela prijavu kotorskoj Komunalnoj policiji i inspekciji, a oni su dali nalog Direkciji da ukloni sporni trabnsparent, što se još nije desilo.

“Dobili smo informaciju da su Komunalna policija i inspekcija postupajaući po našoj prijavi dali nalog kotorskoj Direkciji za uređenje i izgradnju Kotora, da uklone transparent jer je zakačen za stub javne rasvjete, što je nelegalno”,kazao je juče Pobjedin sagovornik…

izvor CdM.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more