IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KOMŠIJA PORUČIO: „Ovo je Srbija, nema vas više, ustaše Milove“… (foto)

Osjećaju se ugroženo u Bjelasičkoj ulici u Podgorici, gdje stanuju…

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti… četvrtak, 2.09.2021… 12: 22… KOMŠIJA PORUČIO: „Ovo je Srbija, nema vas više, ustaše Milove“… (foto)

Vukašin Vojkan Labović i njegova supruga Vesna podnijeli su krivičnu prijavu protiv komšije Mladena Vučinića jer ih je vrijeđao na nacionalnoj osnovi.

Kako su naveli u prijavi, osjećaju se ugroženo u Bjelasičkoj ulici u Podgorici, gdje stanuju. Kako se ističe u krivičnoj prijavi Vukašina Vojkana Labovića, koju je podnio Višem državnom tužilaštvu, 26. avgusta ove godine, optuženi Vučinić je sa umišljajem ugrozio sigurnost, javno podstičući na mržnju prema podnosiocu prijave po nacionalnoj osnovi

Jako povišenim tonom, obraćajući se podnosiocu prijave, govorio je: „Đe ste Milovi Turci, majku vam j…. ovo je Srbija, nema vas više ustaše Milove“. Takođe je uputio i riječi: „Pušite k…. komite majku vam j…. nestaćete“.

Sve je prethodno uzvikivao uz preglasnu muziku i pjesmu „spremte se, spremte četnici“.

Nakon što je prijavljen policiji i policija intervenisala, on je nastavio da vrijeđa i ugrožava podnosioca prijave, upućujući mu riječi:

Čitaj još:   Mensurov brat ulazi u ZADRUGU: SPREMAN JE, ali ima JEDAN USLOV! (foto)

„Izadji p…. ustaška, majku ti j…. Milov Turčine, izrode, svi su tvoji Labovići Srbi, svi se tebe stide, svo naselje te mrzi ustašo“– navedeno je u prijavi.

Te riječi su kod oštećenog Vukašina Labovića i njegove supruge Vesne Labović izazvale osjećaj straha i ugroženosti, piše u krivičnoj prijavi koja je predata Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

Kako je rekao Vukašin Labović, podnosilac krivične prijave VDT u Podgorici, sa svojim problemom je pismeno upoznao Dritana Abazovića, potpredsjednika Vlade, Sergeja Sekulovića, ministra unutrašnjih poslova, te očekuje odgovore od njih...

izvor Portral Luca.me

STIŽE POP PRLE: Porfirije sjutra dolazi u Berane

Patrijarh Srpske pravoslavne crkve Porfirije doputovaće sjutra u Berane, kako Read more