IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PREMIJER NAPRASNO OZDRAVIO: Zakazao sjednicu Vijeća za nacionalnu bezbjednost; ustoličenje premještaju u Podgoricu? (foto)

Premijer Zdravko Krivokapić zakazao je sjednicu Vijeća za nacionalnu bezbjednost za petak 3. septembar…

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti… četvrtak, 2.09.2021… 12: 22… PREMIJER NAPRASNO OZDRAVIO: Zakazao sjednicu Vijeća za nacionalnu bezbjednost; ustoličenje premještaju u Podgoricu? (foto)

Premijer Zdravko Krivokapić, je predsjedniku Odbora za bezbjednost Milanu Kneževiću uputio dopis u kojem se navodi da saziva sjednicu.

“Na osnovu člana 4 Poslovnika o radu Vijeća za nacionalnu bezbjednost sazivam sjednicu Vijeća ta petak 3. septembar sa početkom u devet sati u zgradi Vlade Crne Gore. Predlog dnevnog reda: analiza aktuelne bezbjednosne situaciji i razno”, navodi se u dopisu kojeg je premijer uputio Kneževiću.

Podsjetimo, 23. avgusta je održana prethodna sjednica Vijeća na kojoj je konstatovano da je situacija redovna, stabilna i mirna.

Čitaj još:   ADEM Ljajić dobio paklenu konkurenciju u "orlovima" sa Bosfora...

Vijeće je tada uputilo javni apel svim akterima društveno-političke i medijske scene u Crnoj Gori, da doprinesu smirivanju tenzija, u kontekstu najavljenih javnih okupljanja, što se i nije dogodilo…

izvor Portal Luca.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more