IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BOSANSKI ZMAJ POSTAO STAMBOLSKI ORAO: Oglasio se Miralem Pjanić- “Merhaba Bešiktaš… (foto i video)

Miralem Pjanić i zvanično je zadužio opremu Bešiktaša, a dres turskog prvaka nosit će u narednoj sezoni kao posuđeni igrač Barcelone…

ISTANBUL: Svijet, Sport, vijesti… petak, 3.09.2021… 08: 22…BOSANSKI ZMAJ POSTAO STAMBOLSKI ORAO: Oglasio se Miralem Pjanić- “Merhaba Bešiktaš … (foto i video)

SUMA SUMARUM Posao je završen bez mnogo pompe, bukvalno za nekoliko sati.

Miralem Pjanić je nešto prije 20 sati iz Sarajeva odletio u Istanbul, gdje je nekoliko minuta prije ponoći potpisao jednogodišnju saradnju sa jednim od istanbulskih velikana.

Transfer je potvrdio i Bešiktaš na svojoj zvaničnoj stranici, a uz poruku kako je “Orlovima cilj da uvijek budu na vrhu” kratko se obratio i naš ili bh reprezentativac.

Hedef benmišim, merhaba Bešiktaš- rekao je Pjanić na tečnom turskom jeziku, što u prevodu znači da je on bio meta kluba i da pozdravlja navijače Bešiktaša.

Poslije obavljenih ljekarskih pregleda transfer je potvrđen. Bila je to i svojevrsna utrka s vremenom jer Bešiktaš je do ponoći morao poslati UEFA-i listu igrača koji će igrati grupnu fazu Lige prvaka.

Čitaj još:   NIJE ČUDO ŠTO SE SVE OVO DESILO U SRBIJI NA VELIKI PETAK: "MUŽA POREDI SA ISUSOM..." (foto i video)

Na njoj se našao i bh. reprezentativac koji će u Bešiktašu nositi dres s brojem 15.

Ovaj broj Pjanić je nosio na startu ere u Metzu i nekoliko sezona u Romi.

Bh. fudbaler vratit će se u Sarajevo jer reprezentaciju BiH čekaju dva meča. Prvo u subotu prijateljski s Kuvajtom, a potom u utorak kvalifikacioni s Kazahstanom…

izvor http://ibalkan.net / FANATIK,tr