IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BRAVO KAKO JE I OBEĆAO: Nenad Čanak stigao na Cetinje… (foto)

NENAD Čanak. kaže da je najavljeno ustoličenje Joanikija ocijenjeno kao direktna provokacija da se napravi zlo u Crnoj Gori…

CETINJE: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti… petak, 3.09.2021… 13: 22…  BRAVO KAKO JE I OBEĆAO: Nenad Čanak stigao na Cetinje… (foto)

Predsjednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak stigao je na Cetinje da bi pružio podršku protivnicima ustoličenja mitropolita crnogorsko- primorskog Joanikija u Cetinjskom manastiru.

Svoj dolazak ranije je najavio, a najavljeno ustoličenje Joanikija ocijenio direktnom provokacijom da se napravi zlo u Crnoj Gori.

Čanak je ranije najavio dolazak u Prijestonicu, ističući da je ustoličenje mitropolita Joanikija na Cetinju direktna provokacija.

„Ovo je direktna provokacija da se napravi zlo u Crnoj Gori, vjerovatno će doći do uvođenja vanrednog stanja i sva odgovornost je na Joanikiju. Biće skup, i to ne jedan, što je jako opasno. Dok sam živ neću odustati od pravde i borbe. Srbi nijesu protiv Crne Gore i to uvijek treba imati na umu“, kazao je ranije Čanak.

Čitaj još:   KO SU LJUDI SA CRNIM FANTOMKAMA KOJI PROGONE MUSLIMANE I BOŠNJAKE U BERANAMA I PLJEVLJIMA...

“Joanikije ne mora da se ustoliči Cetinju, to može da uradi mirno u Podgorici, ali on ima infantilnu potrebu da to uradi tamo, pa će on biti odgovoran za katastrofu koja će se dogoditi”, kazao je ranije Čanak, prenosi Antena M.

izvor agencije

Dnevni horoskop za 25. septembar 2021. godine

Ovan rješava dugove, Bik planira, Blizanci zaljubljeni, Raka privlače Škorpija Read more

Dnevni horoskop za 24. septembar 2021. godine…

Ovnu treba pomoć kolega, Bik želi avanturu, Blizancima dobar dan Read more