IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Koga štiti DRITAN Abazović?

Pozivamo Dritana Abazovića da saopšti ko je naručio kokain i za čije potrebe krije imena naručilaca kokaina? Umjesto što skreće priču na DPS, što će morati da objasni pravosudnim organima i odgovara za insinuacije i laži, jasno je da pokušava da ispravi i sakrije brljotinu koju je napravio svojim mentorima, saopštio je poslanički klub DPS.

DPS poziva predsjednika Skupštine Aleksu Bečića da na prvom Kolegijumu Skupštine usvoji inicijativu Kluba poslanika DPS da se svi poslanici ali i članovi Vlade podvrgnu testiranju na psihoaktivne supstance i narkotike! Rezultati će biti zanimljivi, ako budeu smjeli da ih objave.

“Naravno ovo nas neće odvratiti sa teme koja okupira Cetinjane i većinsku Crnu Goru. Poslušnički rad u izvršavanju namjera svojih mentora Dritan je danas demonstrirao kada je konstatovao da nema potrebe za odlaganjem obreda Crkve Srbije koji je planiran u Cetinjskom manastiru i poslao jasnu poruku šta misli o građanskoj Crnoj Gori i očuvanju mira u njoj…

Čitaj još:   UŽAS, PONIŽENJE, SRAMOTA U FOČI: Mural Draže pored mjesta silovanja i ubijanja Bošnjačkih civila...

Pozivamo još jednom predstavnike Crkve Srbije koja djeluje u Crnoj Gori da poslušaju glas građana, da pročitaju poslanice Svetog Petra Cetinjskog i da u duhu crnogorske sloge i mira odustanu od zlih namjera i provokacija”, saopšteno je iz DPS.

izvor: standard.me

CETINJE: Vasiljeviću zadržavanje do 72 sata zbog vrijeđanja DRITANA

Cetinjaninu Milošu Vasiljeviću (41), osumnjičenom za ugrožavanje sigurnosti potpredsjednika Vlade Read more

Šehović: Od ekspertske VLADE ostadoše DUGMIĆI, URA iskoršćena, osramoćena i PONIŽENA…

Od ekspertske Vlade “ostadoše samo dugmići”, a iskoršćena, osramoćena i Read more

DRAGINJA Vuksanović- Stanković: DRITANOVO izvinjenje LICEMJERNO I LAŽNO

Poslanica SDP-a Draginja Vuksanović-Stanković za vijest jutra 14. septembra smatra, kako je Read more