IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILO Đukanović: Građani da sačuvaju MIR, a Krivokapić pokušaj velikosrpskog pokoravanja Crne Gore…

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović pozvao je građane svih vjera, nacija i političkih opcija da zajedno doprinesu očuvanju mira, stabilnosti i multietničkog sklada.

“Pozivam sve građane Застава Црне Горе, svih vjera i nacija i političkih opcija, kao što sam to uvijek činio, da zajedno doprinesemo očuvanju mira, stabilnost i multietničkog sklada, da odgovorno zaštitimo život i zdravlje svakog građanina, kao i pravo na različitost, kao naše najveće bogatstvo. Naravno i da nepokolebljivo zaštitimo slobodu, suverenost i dostojanstvo Crne Gore i njenog naroda”, napisao je Đukanović na Tviteru.

Pozvao je premijera Zdravka Krivokapića da, kako je naveo, ne insinuira, da održi obećanje koje je dao juče da Vlada garantuje sigurnost svima, preuzimajući odgovornost na sebe za sva dešavanja, “pošto Vijeće za nacionalnu bezbjednost kojim je predsjedavao nije zabranilo javna okupljanja”.

Čitaj još:   MILO Đukanović: Dvije godine AKTUELNA vlast konstantno pokušavala da sapliće Crnu Goru...

“I da već jednom, nakon kontinuirane medijsko političke torture i nipodaštavanja iz Beograda i naše države i njega lično, kao čovjek, intelektualac i premijer osudi pokušaj velikosrpskog pokoravanja Crne Gore i beskompromisno stane u njenu odbranu”, naveo je Đukanović.

izvor: agencije

Veče u kojoj je cijela Turska priželjkivala i “dobila” zlatnu i srebrenu medalju na EP u Berlinu…

Gulijev oborio rekord evropskih prvenstava na 200 metara... Bilo je Read more

Čitaj još:   MILO Đukanović: Današnja vlast kritičku misao očigledno ne trpi i na našu kolektivnu nesreću poprima oznake diktature, totalitarizma i represije... (foto)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more