IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 11. septembar 2021. godine

Ovan misli na staru ljubav, Bik opušten, Blizanci raspoloženi, Rak strpljiv, Lav uživa u samoći, Djevicu očekuje dobar dan, Vaga impulsivna, Škorpija pod stresom, Strijelcu treba odmor, Jarac odlučan, Vodoliji problemi na poslu, a Ribe uče na starim greškama. Ovo je dnevni horoskop za 11.09.2021. godine.

OVAN

Na neki način sada dokazujete svoju posvećenost poslu. Važno je da se posvetite maksimalno svojim ciljevima. Moguće je da ćete imati priliku da ostvarite poznanstvo koje vas kasnije vodi do veze. Izbjegavajte cigarete.

BIK

Ako se bavite privtnim poslom, očekuje vas period u kojem ćete uspjeti da ostvarite dobre rezultate. Zabrinuti ste za vašu vezu i često vam se čini da sa voljenom osobom nećete uspjeti da održite vezu. Povoljan period za mršavljenje.

BLIZANCI

Iako će vam biti težak dan, uspjećete iz poslovnih komplikacija neke stvari i da naučite. Osjetljivi ste i nije vam lako da sa voljenom osobom nađete zajedničko rješenje za probleme koji vas muče. Preporuka je da više odmarate.

RAK

Pojaviće vam se manje prepreke u odnosu sa kolegama. Biće vam potrebno strpljenje da sve riješite. Ako budete pokazali svojoj simpatiji iskrena osjećanja, i ona će pokazati naklonost ka vama. Moguća je nesanica.

LAV

Uspjeh koji želite da postignete na polju posla će vam podići raspoloženje i samopouzdanje. Možete da očekujete povoljan dan za flert i nova poznanstva. Polje ljubavi vam je pozitivno naglašeno. Zdravlje vam je dobro.

Čitaj još:   TUGA I PRERANA SMRT SELVERA DŽIGALA BOLNO ODJEKNULA: Košarkaška Evropa u šoku zbog smrti 35-godišnjeg Sarajiije, jednog od stubova košarkaške Eurolige! (foto)

DJEVICA

Pred vama je povoljan period da riješite poslovne nedoumice iz prethodnog perioda. Vaš odnos sa voljenom osobom je promjenljiv. Često ni sami niste sigurni šta bi mogli da očekujete od te veze. Prijala bi vam masaža.

VAGA

Uspjećete da ostvarite svoje ciljeve i planove. Ne bi trebalo da bude stresa na polju posla kod vas danas. Moguće je da ćete upoznati osobu sa kojom ćete ostvariti jedan zanimljiv i dobar odnos. Nemate probleme na polju zdravlja.

ŠKORPIJA

Konačno vam dolaze bolji dani kada je u pitanju posao. Uspješno obavljate svoje poslovne zadatke. Vaš odnos sa voljenom osobom je iskren i znate tačno na čemu ste. Možete da očekujete pozitivne okolnosti. Solidno zdravlje.

STRIJELAC

Oslanjate se na svoju intuiciju kada je u pitanju posao. Danas možete da budete spremni i na neke rizike. Voljena osoba želi da pokaže da vam je maksimalno posvećena i da je njena ljubav iskrena. Brinite o svojoj suhoj koži.

JARAC

Očekuje vas dosta posla. Moguće je da vam nekada preveliki broj obaveza stvara pritisak. Moguće je zanimljivo poznanstvo sa osobom koja će vam otvoreno pokazati da je zainteresovana za vas. Dobro se osjećate.

VODOLIJA

Pred vama je mogućnost da odmorite. Današnji dan vam je opušten i ne donosi previše obaveza. Ukoliko ste slobodni, moguće je da vam neće biti lako da ostvarite novu vezu ili novo poznanstvo. Odlično ste raspoloženi!

Čitaj još:   IZGLEDA DA JE ZIMA PROMIJENILA PONOVO PLANOVE: U narednim danima još niže temperature, vrijeme u narednih nekoliko dana je... (foto)

RIBE

Možete da očekujete da će te uspjeti da ostvarite poslovne ciljeve i da ćete biti zadovoljni. Ukoliko ste slobodni, moguće je da ćete uspjeti da se zbližite sa simpatičnom i harizmatičnom osobom. Povedite računa o stomaku.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more