Crna Gora

DRAMA U BEOGRADU: Krivokapićeva porodica napušta Srbiju- MUP Srbije, laž da je repertiran pištolj na njegovog sina… (video)

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije ističe da su apsolutno lažni navodi koji su se pojavili u pojedinim crnogorskim medijima da je srpska policija navodno maltretirala sina crnogorskog premijera Zdravka Krivokapića i ističe da je policija i u ovom slučaju postupala profesionalno i u skladu sa zakonom obavila sve neophodne provjere uz puno poštovanje dostojanstva vozača i putnika u vozilu.

Naime, prilikom zaustavlјanja i kontrole vozila sa civilnim crnogorskim registarskim oznakama u kome su se nalazili Miloš Krivokapić, sin crnogorskog premijera, i B. D., član njegovog obezbjeđenja, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su, ističu, postupali profesionalno, u skladu sa zakonom i procedurama uz uvažavanje njihovog ličnog dostojanstva.

“Postupajući po prijavi na sistem 192 da je primijećeno lice koje ima pištolј i da se udalјilo vozilom „Mercedes“ ka Prokopu, patrola Policijske stanice Savski venac, kao ozbilјna služba, brzo je locirala vozilo i bezbjedno ga zaustavila. Postupajući po procedurama, kao i svaka policija i pripadnici MUP-a Srbije su štiteći, na prvom mjestu bezbjednost svojih pripadnika, izvršili kontrolu i legitimisanje lica. Nakon izvršenih provjera policija se udalјila i ostavila im lično naoružanje”, saopćeno je iz MUP-a.

Kako su dodali, na osnovu svih iznijetih činjenica za očekivati je da bi svaka odgovorna policija, koja postupa u skladu sa zakonom, izvršila provjeru i utvrdila ko su osobe koje posjeduju oružje, što bi vjeruju da je obrnuta situacija učinila i crnogorska policija.

“Koja policija svijeta ne bi naoružana prišla nepoznatom naoružanom licu?”, pita srbijanski MUP.

Ističu da je MUP Srbije ponudio neposredno fizičko obezbjeđenje članovima porodice Krivokapić koji žive u Beogradu, ali da su to odbili.

“Takođe, očekujemo od naših, ali i stranih državlјana da na pristojno ponašanje policijskih službenika odgovore na isti način i da ne zloupotreblјavaju policiju za svoje dnevnopolitičke potrebe”, poručuju iz MUP-a Srbije.

Podsjetimo, porodica predsjednika Vlade Crne Gore Zdravka Krivokapića odlučila je da napušti Srbiju zbog incidenta koji se sinoć dogodio u Beogradu, kada je srbijanska policija, navodno, repetirala pištolj na Krivokapićevog sina Miloša i člana njegovog obezbjeđenja, javila je Televizija Vijesti, pozivajući se na izvor blizak porodici premijera Crne Gore.

Izvor Vijesti je rekao da su Krivokapićev sin i član obezbjeđena pretresani zbog navodne dojave da su naoružani, a dostavio je i snimak dijela incidenta.

Iz porodice tvrde da je oružje koje posjeduje obezbjeđenje uredno prijavljeno zvaničnim organima Srbije.

Na snimku se vidi kako Krivokapićeva kćerka Jelena protestvuje zbog ponašanja policije.

izvor:vijesti.me

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

DOLAZI ZAHLAĐENJE, PADAĆE ŠIROM REGIONA…

ZA  VIKEND u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

“JA RADIO, JA GRADIO, JA ŽRTVA”: Kako izgleda jedno obraćanje Aleksandra Vučića? (foto, video)

I osim što je napravio Beograd na vodi, predsjednik Srbije je obezbijedio grašak, grah, sol…

6 sati ago

Nasilje i šovinizam na stadionima u Crnoj Gori… (foto, video)

Tuče navijača, fizički sukob članova uprava klubova, udarci između igrača i šovinističko skandiranje upereno protiv…

7 sati ago

DARIO Vraneš poručio ALEKSANDRU Vučiću i MILOŠU Vučeviću: Državne granice ne smiju postati i stvarne granice između srpskog naroda… (foto)

Predsjednik Opštine Pljevlja DARIO Vraneš čestitao Vaskrs predsjedniku i premijeru Srbije ALEKSANDRU Vučiću i MILOŠU…

7 sati ago

Profesor dr. Srđa Pavlović, o amandmanima na Rezoluciju o genocidu Srebrenici: Vlada Crne Gore potvrđuje lojalnost ALEKSANDRU Vučiću… (foto)

Profesor kanadskog Univerziteta Alberta, dr Srđa Pavlović, podsjeća i kako je ovakva potvrda lojalnosti već…

8 sati ago

Dnevni horoskop za 7. maj 2024. godine…

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja-  Ovan naivko,…

9 sati ago

SVIH 57 članica Organizacije islamskih zemalja- OIC- a, dalo podršku usvajanju rezolucije o Srebrenici u UN- u… (foto, video)

Zemlje članice Organizacije islamske saradnje (OIC) podržale su Nacrt rezolucije Opće skupštine Ujedinjenih naroda kojom…

9 sati ago

This website uses cookies.