IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRITAN IZGLEDA SPUSTIO LOPTU: Nema razloga za strepnju da će biti rušenja Vlade… (foto i video)

DRITAN JE Svoju izjavu od prije nekog dana da će oboriti Vladu, ako bude smijenjen ministar policije, naziva upozorenjem…

PODGORICA: Crna Gora, vijesti… ponedeljak, 13.09.2021… 00: 49… DRITAN IZGLEDA SPUSTIO LOPTU: Nema razloga za strepnju da će biti rušenja Vlade… (foto i video)

Potpredsednik Vlade Dritan Abazović kazao je da nema razloga za strepnju da će doći do rušenja vlade, ocjenjujući da će vladajuća koalicija prevazići i ovu krizu…

Naveo je i da je čitav događaj u vezi ustoličenja mitropolita crnogorsko-primorskog Joanikija sproveden perfektno.

Ipak, svoju jučerašnju izjavu da će oboriti Vladu, ako bude smijenjen ministar policije, naziva upozorenjem.

“Ne bih tu rečenicu ili tu izjavu doživio zlonamjerno, kako god me sve može da interpretira bilo ko, bilo kako, tako da, to je nešto što je vrlo precizan i jasan stav bio u početku. Ja sam molio sadašnjeg premijera, tada, prije nego što smo sastavili Vladu i naveo šta su crvene linije za građanski pokret URA, sve što se tiče nacionalnih interesa Crne Gore”, rekao je Abazović.

Dodao je i da su, zbog građana, tada rekli da nema govora o preispitivanju nezavisnosti Crne Gore, njenog evropskog puta, regionalne saradnje, NATO članstva i grba.

Čitaj još:   MILO Đukanović, o malom Šengenu: Ne hvala, Balkanska unija ne može da zamijeni EU... (foto)

“Sve to nije taknuto, na svu sreću, i jedan od tih istih segmenata je bio sektor bezbjednosti. Dakle, ako neko želi da ode van onoga što je bio sporazum, onda ne može adresirati odgovornost na nekoga ko je to jasno naveo prije nego što smo taj dogovor imali”, rekao je Abazović za Euronews Srbija.

izvor Pobjeda.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more