IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 15. septembar 2021. godine

Ovnu treba strpljenje, Bik uspješan, Blizanci uvjek u potrazi, Rak bira Jarca, Lav pred iskušenjem, izazov za Djevicu, Vaga emotivna, Škorpija traži promjene, Strijelac u sukobu, Vodolija na potezu, a Ribe raspoložene. Ovo je dnevni horoskop za 15.09.2021. godine.

OVAN

Možete da očekujete da ćete uspjeti da stabilizujete odnos sa poslovnim saradnicima. Voljena osoba će vam pokazati da želi da pravite ozbiljnije planove za zajedničku budućnost. Problemi sa krvotokom su mogući kod vas.

BIK

Možete da očekujete probleme u komunikaciji sa poslovnim okruženjem. Dosta toga je protiv vas danas. Možete da očekujete zanimljiv dan kada je u pitanju polje ljubavi. Novo poznanstvo vam dolazi. Dobro se osjećate.

BLIZANCI

Poslovna situacija vam nije naklonjena u narednom periodu pa bi bilo najbolje da ne rizikujete na ovom polju. Možete da se nadate stabilnom odnosu sa voljenom osobom. Nadopunjavate se. Provjerite krvnu sliku.

RAK

Možete da očekujete dobru situaciju kada jeu pitanju posao. Ostvarićete planove koje imate. Novo emotivno poznanstvo vas očekuje. Dopašće vam se ponašanje koje pokazuje vaš udvarač. Bavite se sportom!

LAV

Možete da očekujete promjene kada je u pitanju posao. Komplikacije se polako stvaraju kod vas. Ukoliko planirate putovanje u inostranstvo, imaćete zanimljivo emotivno poznanstvo tamo. Mogući su problemi sa probavom.

Čitaj još:   IRAN, ŠOKIRAO SVIJET: Razvio PVO za obaranje krstarećih i balističkih raketa na 400 km (video)

DJEVICA

Posao vam ne ide baš najbolje. U narednom periodu ćete imati neke nedoumice na ovom polju. Lako pokazujete svoja osjećanja prema osobi do koje vam je stalo. Ona vam uzvraća istom mjerom. Manji problemi sa grlom.

VAGA

Možete da očekujete manje konflikte na poslu. Dan je nepovoljan za sklapanje nove saradnje. Partner nije zadovoljan stavom koji ste pokazali u odnosu sa njim i polako se udaljava od vas. Manji problemi sa nesanicom.

ŠKORPIJA

Konačno ste pokrenuli posao koji ste dugo imali u planu. Bićete zadovoljni ishodom situacije. Sa partnerom se ne slažete baš dobro. Imate dosta trzavica, svađa i neslaganja u narednom periodu. Osjećate se sasvim dobro.

STRIJELAC

Moguće je da ste veoma pasivni kada je u pitanju posao i da zato nemate mnogo novih dešavanja danas. I dalje ste razočarani u bivšu ljubav i nije vam lako da prebolite dešavanja iz prošlosti. Problemi sa zubima.

JARAC

Možete da očekujete da ćete uspjeti da ostvarite poslovno poboljšanje kojem ste se nadali u prethodnom periodu. Ne dopada vam se stav koji je vaš partner zauzeo prema vama. Poteškoće vezane za kašalj.

VODOLIJA

Moguće je da ćete imati neke komplikacije u poslovnom okruženju i da se nećete baš najbolje slagati sa saradnicima. Potrebno je da pružite malo više pažnje voljenoj osobi. Problemi zbog stresa su mogući.

Čitaj još:   Šeki RADONČIĆ O UKLANJANJU SPOMEN- PLOČE U MORINJU: "Varvarski čin vlasti koju predvodi Dritan Abazović" (foto, video)

RIBE

Imate priliku da mijenjate poslovne okolnosti koje vam ne odgovaraju. Dolazi pravo vrijeme za promjene. Pred vama je povoljan dan za ljubav. Slobodno pokažite osjećanja koja imate prema simpatiji. Mogući problemi sa sinusima.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more