IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UZBUNA U CRNOJ GORI: Zbog prijetnji i uvreda DRITANU na Cetinju uhapšene dvije osobe, za dvije se traga

Službenici Uprave policije su u Cetinju lišili slobode dvije osobe koje su vrijeđale i prijetile odborniku Građanskog pokreta „URA“ dok se za jednom osobom traga, saopšteno je iz Uprave policije.

Policija je, kako dodaju, identifikovala i osobu koja je upućivala prijetnje i uvrede potpredsjedniku Vlade Crne Gore Dritanu Abazoviću.

“Preduzimaju se intenzivne aktivnosti na lociranju ovog lica a predmet je upućen nadležnom tužilaštvu.

Danas oko 10.00 časova ispred zgrade Opštine Cetinje, gdje se održavala sjednica Skupštine Prijestonice Cetinje, okupila se grupa od oko 30 građana, koji su prilikom dolaska odbornika GI „Ura“ Slavka Jankovića negodovali. Tom prilikom iz grupe građana su se izdvojili F.P. (35) i V.J. (49) oba iz Cetinja, i uputili Jankoviću niz uvrjedljivih riječi i psovki. Nakon toga je prišao M.Č. (54) iz Cetinja i uputio Jankoviću prijeteće riječi”, navodi se u saopštenju.

F.P. i M.Č. su, kako dodaju, nedugo nakon događaja locirani i privedni u službene prostorije policije dok se za V.J. traga.

Čitaj još:   MMA BORAC DENIS PREBIO SILEDŽIJU U CENTRU SARAJEVA...

“O događaju je obavješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Cetinju koji se izjasnio da nema elemenata krivičnog djela.

Cetinjska policija je lišila slobode M.Č. i F.P. zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru.

Ispred zgrade Opštine, tokom trajanja sjednice, M.V. (41) iz Cetinja je uputio prijetnje i niz uvreda i psovki na štetu potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića.

Za pomenutim licem se traga a o događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji se izjasnio da se predmet dostavi u rad Osnovnom državnom tužilaštvu u Cetinju”, zaključeno je u saopštenju.

izvor: agencije

UŽAS: Autobus sletio sa puta u Vakufu, povrijeđen veliki broj putnika… (foto)

Prevrnuo se autobus nakon što se sudario sa putničkim vozilom, Read more

HAPŠENJE U NOVOM PAZARU! Policija lišila slobode M.S. zbog organizovanja igara na sreću

NOVI PAZAR – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske uprave Novi Read more