IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PUCNJAVA u Sarajevu: SJENIČAK ANEL SEJFOVIĆ uhapšen pa pušten…

Pripadnici Policijske uprave Novi Grad Sarajevo radeći na rasvjetljavanju pucnjave koja se jučer iza ponoći dogodila u naselju Buča Potok uhapsili su Adnana Kahrimana (22) zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična djela izazivanje opće opasnosti i nedozvoljenog držanja oružja.

Također je uhapšen i Anel Sejfović (34) zbog pomoći učinitelju poslije učinjenog krivičnog djela.

Isti se dovode u vezu sa upotrebom vatrenog oružja 14. septembra dana u 00:10 sati u ulici Adema Buče, općina Novi Grad Sarajevo, kojom prilikom nije bilo povrijeđenih lica, niti materijalne štete. O prednjem je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a uviđaj su obavili policijski službenici Uprave policije MUP- a Kantona Sarajevo…

Lica lišena slobode su predata u prostorije Jedinice za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo. Nakon završene kriminalističke obrade, po nalogu postupajućeg tužioca, isti su otpušteni iz službenih prostorija- saopćeno je iz MUP- a Kantona Sarajevo.

Čitaj još:   BRAVO ZA SARAJEVO: Bono Vox prošetao crvenim tepihom ispred Narodnog pozorišta, poslao poruku koja će oduševiti sve Sarajlije (foto i video)

Policija nastavlja rad na pronalasku E. T. (33) koji se dovodi u vezu sa izvršenjem krivičnog djela izazivanje opće opasnosti.

Anel Sejfović je iz Sjenice, a odranije je poznat policiji, te je privođen zbog sumnji da se bavio iznudom. Također je poznat kao rođak Amela Sejfovića, takođe iz Sjenice, koji je osuđen za pljačku banke na Ilidži kojom prilikom je smrtno stradao biciklista.

izvor: avaz.ba

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SAMO DA NAM BUDE VEDRO! Očekuje nas fenomenalan NEBESKI SPEKTAKL!!!

Kiša takozvanih Perseida, odnosno meteorskih rojeva, specifična je po meteorima Read more

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more