IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SPEKTAKL U POVRATKU ZORANA KESIĆA: Kako je razmontirao Vučića i Dodika već u prvoj epizodi nove sezone… (foto i video)

Naravno, kao i do sada, Vučićev govor bio je (na Dan srpskog jedinstva) prožet olajavanjima, uvredama, verbalnim potjernicama, mržnjom i histeričnim poklicima, kako Srba koji ne dijele njegove ideološke pozicije tako i političara, naroda i država u regionu…

BEOGRAD: Srbija, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 20.09.2021…20. 19… SPEKTAKL U POVRATKU ZORANA KESIĆA: Kako je razmontirao Vučića i Dodika već u prvoj epizodi nove sezone… (foto i video)

U utorak 15. septembra u Banja Luci i Beogradu obilježen je takozvani “Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave”, novouspostavljeni praznik u režiji Aleksandra Vučića i Milorada Dodika.

Centralna manifestacija proslave održana je u Beogradu pored novoizgrađenog kipa Stefana Nemanje, a kako se i očekivalo, u fokus javnosti došao je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Naravno, kao i uvijek do sada, Vučićev govor bio je (na Dan srpskog jedinstva) prožet olajavanjima, uvredama, verbalnim potjernicama, mržnjom i histeričnim poklicima, kako Srba koji ne dijele njegove ideološke pozicije tako i političara, naroda i država u regionu.

Čitaj još:   NAŠ Frizer VAS savjetuju: Fantastične metode za brzi rast kose... (foto)

Sve je to, a i mnogo više, primjetio izvanredni novinar i komičar Zoran Kesić u prvoj epizodi nove sezone emisije “24 minuta sa Zoranom Kesićem”.

izvor agencije

Dnevni horoskop za 19. oktobar 2021. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi Read more

VUČIĆ U SEVDAHU PJEVA: “Tamo daleko”… (foto, video)

Vučić, koga rijetko možete vidjeti u nekoj opuštenoj atmosferi, zapjevao Read more

GRAĐANI ISPRED ZGRADE VLADE: Krivokapiću, bolje grob nego rob, ne može nam niko ništa oteti bez krvi… (foto, video)

Protestni skup ispred zgrade Vlade, zakazan, polako počinje, a cilj Read more

Čitaj još:   SVETOSAVCI KAO ”ROGOVI U VREĆI”: Tuča zbog goriva, Daka prijeti, doveli Dajka da oćera Šubaru iz Nikšića... (foto)