IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PRIJEPOLJE- PLJEVLJA: Pobjegao graničarima u šumu na prelaza Jabuka… (foto)

Muškarac, se nalazio u automobilu, izašao iz kola, a policijaci počeli da pregledaju vozilo, isti je dao u bjeg prema obližnjoj šumi koja se nalazi u neposrednoj blizini graničnog prijelaza…

PJEVLJA- PRIJEPOLJE: Regijs, Crna Hronika, vijesti, četvrtak, 23.09.2021 …00. 49… PRIJEPOLJE- PLJEVLJA: Pobjegao graničarima u šumu na prelaza Jabuka… (foto)

Prijepoljska policija traga za muškarcem srednjih godina, koji je nešto nakon 7 časova pobjegao u šumu sa graničnog prijelaza Jabuka, prilikom detaljne kontrole vozila u kojem se nalazio, saznaje portal PP Media.

Granični policijaci izdvojili su sivi džip, tablicama grada iz Vojvodine koji je iz pravca Crne Gore ulazio u zemlju, sa namjerom da izvrše detaljan pretres vozila, zbog sumnje da se u njemu prevoze narkotici.

Sredovječni muškarac, koji se sam nalazio u automobilu, pošto je izašao iz kola, a policijaci počeli da pregledaju vozilo, dao se u bjeg prema obližnjoj šumi koja se nalazi u neposrednoj blizini graničnog prijelaza. Iznenađeni, ovakom reakcijom, policajci su odmah krenuli za njim, međutim muškarac je uspio da utekne.

Čitaj još:   INCIDENT u Petrovcu: RUSKI turista zbog zastave napao UKRAJINSKU porodicu... (foto + video)

Iz prijepoljske policije još uvek se nisu zvanično oglasili o ovom događaju, a prema nezvaničnim informacijama u toku je opsežna akcija i potraga za beguncem.

Izvor: PP Media

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more