IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ZAJEDNIČKO SAOPŠTENJE ĐUKANOVIĆA, KOMŠIĆA I OSMANI: “Zabrinuti smo zbog aktuelnih dešavanja u regionu…” (foto i video)

Predsjednici su izrazili zabrinutost zbog aktuelnih dešavanja u regionu s ciljem očuvanja njegove stabilnosti kao preduslova za evropsku perspektivu svih zemalja Zapadnog Balkana…

NEW YORK: Svijet, Zanimljivosti, vijesti, petak, 24.09.2021…00. 29…  ZAJEDNIČKO SAOPŠTENJE ĐUKANOVIĆA, KOMŠIĆA I OSMANI: “Zabrinuti smo zbog aktuelnih dešavanja u regionu…” (foto i video)

Predsjednica Kosova Vjosa Osmani, predsjednik Crne Gore Milo Ðukanović i predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić sastali su se danas u New Yorku na marginama Generalne skupštine UN- a. 

Predsjednici su se saglasili da nastave komunikaciju i dijalog na ovu temu. 

Oni su se sastali u Njujorku tokom Nedjelje na visokom nivou Generalne skupštine UN kako bi razgovarali o dešavanjima u tri zemlje i na Zapadnom Balkanu.

Na sastanku su razgovarali o razvoju trenutnih događaja u Crnoj Gori, Bosni I Hercegovini, Kosovu, te o cjelokupnoj situaciji na Zapadnom Balkanu. 

Čitaj još:   MILE,VOŽD LAKTAŠA NAPAO ŽELJKA,VRIJEĐA SARAJEVO: Drina je SRPSKA rijeka...

Predsjednici su izrazili zabrinutost zbog aktuelnih dešavanja u regionu s ciljem očuvanja njegove stabilnosti kao preduslova za evropsku perspektivu svih zemalja Zapadnog Balkana. 

Predsjednici Bosne i Hercegovine, Kosova i Crne Gore su se složili da nastave komunikaciju i intenziviraju dijalog o ovom pitanju i u budućnosti. 

izvor agencije

Tantalove muke šerifa DRITANA od Bojane ili: ”Neće Ura dat”

Posljednju u nizu neće- dati- Ura momenata je ovaj, vezan Read more

Mitropolit MIHAILO: Svetosavski EKSTREMISTI provociraju NOVU SREBRENICU I VUKOVAR

Izuzimanje Cetinjskoga manastira iz državnoga vlasništva i nezakoniti upis u Read more