IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MERKELOVA ODRŽALA VUČIĆU LEKCIJU: Uzvratio VUČKO i žestoko napao ANGELU preko svog glasila… (foto, video)

Pod dramatičnim i uznemirujućim naslovom da se sprema veliko zlo, Vučić preko svog glasila poručuje da su razmatrani planovi o napadu na Srbe na sjeveru Kosvova…

BERLIN- BEOGRAD: Svijet, Crna Hronika, vijesti, subota, 25.09.2021…00. 19 … MERKELOVA ODRŽALA VUČIĆU LEKCIJU: Uzvratio VUČKO i žestoko napao ANGELU preko svog glasila… (foto, video)

Da nije sve idilično u ljubavnim osjećanjima koje Aleksandar Vučić gaji prema odlazećoj njemačkoj kancelarki, Angeli Merkel, koja slovi za njegovog idola i mentora, svjedoči i naslovna strana sutrašnjeg tabloida Informer, koji se nalazi pod direktnom kontrolom naprednjačkog lidera.

Naime, Vučić sada optužuje Merkel da zajedno sa Hrvatima i Albancima, sprema novu “Oluju” za Srbe sa Kosova.

Kako prenosi udarno glasilo Vučićevog režima, u bazi “Vrelo” kod Vučitrna, navodno je održan sastanak hrvatskih i njemačkih NATO specijalaca sa komandantima albanskih formacija.

alt

Pod dramatičnim i uznemirujućim naslovom da se sprema veliko zlo, Vučić preko svog glasila poručuje da su razmatrani planovi o napadu na Srbe na sjeveru Kosvova, ali da Albanci strahuju od odgovora Beograda.

Čitaj još:   STRAŠNO, 4,7 STEPENI PO RICHTERU: Jak zemljotres, zabilježen u blizini Tuzle, osjetio se u Sarajevu, Srbiji, Slavoniji i Baranji...

Ovim je Vučić direktno napao Angelu Merkel, o kojoj je sve vrijeme mandata pričao sa mnoštvom toplih riječi i tvrdio kako je ona iskreni prijatelj srpskog naroda. 

Kako se ispostavlja, pošto za par nedjelja Merkel odlazi u historiju, Vučić je riješio da prekine ljubav i objelodani njene planove prema Srbima. Tako isto se odrekao i Donalda Trampa kada je izgubio izbore, tvrdeći kako nikada nije bio blizak sa njim, dok je za Džoe Bajdena tvrdio da su odlični prijatelji.

Kako je poznato da u NATO glavnu riječ imaju SAD, ostaje da se vidi kakve reakcije će stići iz Washingtona na ovo Vučićevo senzacionalističko razotkrivanje zavjere njegovih prijatelja, piše Direktno.rs.

Kako piše Jutarnji. hr Merkel je na svojoj posljednjoj turneji jasno rekla srpskom predsjedniku Aleksandru Vučiću što očekuje od njega.

– Vladavina prava- zagrmila je kancelarka…

izvor Jutarnjio list.hr