IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

IVAN IVANOVIĆ, OTVORENO: „Pobijedio bih Vučića na izborima…“ (foto i video)

Izbori koji prestoje u Srbiji koji će se, kako bi trebalo, održati u aprilu naredne godine, među građanima Srbije postoji pitanje na koje još nema odgovora- ko je kandidat opozicije?

BEOGRAD: Srbija, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 28.09.2021… 12. 49…  IVAN IVANOVIĆ, OTVORENO: „Pobijedio bih Vučića na izborima…“ (foto i video)

Zanimljivo je da u brojnim anketama građani češće kao potencijalne kandidate ističu ličnosti koje nisu iz svijeta politike.

Tako se među onima kojima bi jedan dio Srbije povjerio svoj glas, a pripadaju takozvanom krugu „vanstranačkih“ i „vanpolitičkih“ ličnosti, izdvaja ime Ivana Ivanovića.

Građani navode da bi voditelj mogao da pobijedi Aleksandra Vučića na izborima, te da bi on bio osoba za koju bi rado glasali.

Ivanović za Nova.rs kaže da za sada ne planira da se kandiduje na izborima…

„Svaki čovek koji ima neke moje godine, mora da kaže ‘nikad ne reci nikada’, sto puta kažeš nikad, pa se onda nešto desi i demantuje te. Ali je malo verovatno da bih se kandidovao na izborima. Ne dovodim u sumnju da li bih pobedio, pobedio bih sigurno“, rekao je Ivanović za Nova.rs.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 16. decembar 2018. godine

Kaže da misli da politika nije toliko kompleksna kako je predstavljaju.

„Međutim, od naprednjaka se razlikujem i u tome što razmšljam šta posle pobede– da li bih mogao da nastavim da se bavim televizijom, poslom koji volim najviše na svetu…

Morao bih da napustim svoju profesiju, a to ne želim. Ja mislim da politika nije toliko kompleksna kako je predstavljaju. U slučaju Srbije i Srba tek ne treba da bude kompleksna, jer su naši problemi ogromni i vidljivi“, objasnio je Ivanović za Nova.rs.

Imponuje mi što mi narod veruje i to nije slučajno. Sa narodom sam podelio sve, o meni sve znaju i nisam ih nikada izneverio. Ali ne znam šta bi bilo posle– da li bi ljudi iz opozicije slušali šta im ja kažem? U svakom slučaju mislim da smo mi kao društvo dotakli dno i da je vreme za promenu. Narod ne treba da se plaši ko je kandidat, nego da bude odlučan u tome da se izbori za društvo u kome nas niko nikada neće poniziti ovoliko koliko su to uradili naprednjaci.“

Čitaj još:   SRUŠIO SE AVION: Pilot kanadera gasio požar na Zakynthosu... (foto i video)

Izvor Nova.rs

VIC DANA: Mujo na partiji pokera… (foto)

Šta se dogodi kad Mujo na partiji pokera s jaranima Read more

Dnevni horoskop za 18. oktobar 2021. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi Read more