IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PODGORICA: Važe li mjere u Crnoj Gori i za članove vlade? (foto i video)

U Crnoj Gori je danas osam osoba preminulo od posljedica COVID-19, a 510 je novih slučajeva zaraze korona virusom…

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, utorak, 28.09.2021…17. 49…  PODGORICA: Važe li mjere u Crnoj Gori i za članove vlade? (foto i video)

Kršenje epidemioloških mjera visokih dužnosnika, članova vlade i zastupnika izazvalo je brojne osude javnosti u toj zemlji.

U Crnoj Gori je danas osam osoba preminulo od posljedica COVID-19, a 510 je novih slučajeva zaraze korona virusom.

Kršenje epidemioloških mjera visokih dužnosnika, članova vlade isto i kao zastupnika tokom ustoličenja episkopa budimljansko- nikšićkog Metodija u Beranama, kojem je prisustvovalo više hiljada ljudi, izazvalo je brojne osude javnosti u toj zemlji.

Vlada je odlučila da zgazi sopstvene epidemiološke mjere i pošalje javnu poruku da su te mjere očigledno nepotrebne, kaže za Radio Slobodna Evropa(RSE) građanski aktivista Vuk Maraš komentarišući kršenje epidemioloskih mjera od strane crnogorskog premijera Zdravka Krivokapića i vrha izvršne vlasti, tokom ustoličenja episkopa budimljansko – nikšićkog Metodija 26. septembra u Beranama.

Čitaj još:   Vic dana Hvali se deda od 85 doktoru...

„A onda čija je odgovornost za umrle, očigledno smatraju da njihova nije. Iako su oni najodgovorniji za sve što se dešava u oblasti korone jer je Vlada ta koja vrši vlast i koja treba da obezbijedi da se uspostavi sistem“, rekao je Maraš.

Na čelu Tima za borbu protiv korona virusa je premijer Zdravko Krivokapić, koji ujedno nije vakcinisan, a tokom vjerskog obreda se i pričestio.

Priča Milice Marinović.

izvor Al Jazeera.me

PODGORICA: Iz Crne Gore na hadž u Mekku otputovala 82 vjernika…

Buduće hadžije i hadžinice, ukupno njih 82, okupili su se Read more

DANAS Podgorica: Krivična prijava protiv mitropolita Amfilohija…

Danas je, Crnogorski pokret (CP) podnio je osnovnom državnom tužilaštvu Read more