IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PRESJEDNICA VLADE: Zdravlje Vučića nije u redu, uhvatio ga neki grip, imuni sistem mu oslabio… (foto i video)

Predsjednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je predsednika Srbije Aleksandra Vučića „uhvatio neki grip“…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, srijeda, 29.09.2021… 10. 49… PRESJEDNICA VLADE: Zdravlje Vučića nije u redu, uhvatio ga neki grip, imuni sistem mu oslabio… (foto i video)

Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije, otkazao je neke obaveze po savjetu liječnika, rekla je Suzana Vasiljević, njegova savjetnica za medije, prenosi Nova.rs.

„On ne miruje, to mogu da kažem. Volela bih da malo više odmara. Pod užasnom je tenzijom naravno oko svega što se dešava na Kosovu i Metohiji, mislim da zaista noćima nije spavao. Uhvatio ga je i neki grip uz sve to. Imuni sistem mu je oslabio naravno od tih napora i od tog stresa“, rekla je Brnabićeva za televiziju Hepi.

Savjetnica za medije predsjednika Srbije Suzana Vasiljević rekla je za televiziju Juronjuz da je Vučić po savjetu ljekara otkazao zakazane sastanke sa ambasadorima Rusije i Kine.

Otkazan je i Vučićev najavljen govor na dvodnevnoj konferenciji „Zapadni Balkan, jedan region, jedno tržište– korak prema zajedničkom tržištu EU“ koji danas počinje u Novom Sadu.

Čitaj još:   BRUKA NEVIĐENIH RAZMJENA: RTS prekinula TV prijenos kada je NOVA OLIMPISKA POBJEDNICA sa Kosova počela borbu za zlato... (foto i video)

Predsjednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen (von der Leyen) stiže danas popodne u Srbiju u okviru zapadnobalkanske turneje, a na aerodromu bi, prema najavi, trebalo da je dočeka predsednik Vučić.

“Predsjednikovo zdravlje nije bilo u redu, a sutra navečer stiže Ursula Von der Leyen i prekosutra smo u Nišu s njom, obilježavamo početak radova na novom željezničkom koridoru, nakon toga idemo u Dubai i svakodnevni problemi na Кosovu, tako da morao je malo stati. Tako da smo odlučili, odnosno liječnici su predložili da malo stane i napravi pauzu”, rekla je Vasiljević u emisiji Euronews večer.

Na pitanje treba li javnost biti zabrinuta, odgovorila je niječno. “Nadam se da će sve biti u redu, naprosto je premorenost u pitanju”, rekla je Vučićeva savjetnica.

Кako je navela Vasiljević, sastanci zakazani za utorak s ambasadorima Rusije i Кine odgođeni su za srijedu… 

izvor Nova.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more