IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SKANDAL NA SAHRANI MARINE TUCAKOVIĆ! Sin Laća naredio CECI da NAPUSTI GROBLJE! (foto i video)

Proslavljena hitmejkerka Marina Tucaković danas je sahranjena na Novom groblju u Beogradu, a na večni počinak ispratile su je brojne kolege, prijatelji i članovi porodice.

Ipak, kako prenose domaći mediji, na sahrani se dogodio incident, kada je Marinin sin Milan Radulović Laća prišao Ceci i Saši Matiću i naredio im da napuste sahranu.

Kako piše Republika, Laća je udaljio Cecu i Matića sa sahrane njihove prijateljice Marine Tucaković, zbog navodno epidemioloških mjera protiv koronevirusa, međutim, ono što su svi zapazili jeste da su i Ceca i Saša ispoštovali sve mjere protiv suzbijanja koronavirusa, te su na sebi imali zaštitnu masku za lice.

Novinari Objektiva stupili su u kontakt sa PR timom Cece Ražnatović kako bi provjerili istinitost ovih navoda.

– Nemamo komentar – kratko su prokomentarisali.

I dok su neki mislili da su razlog za udaljavnje sa sahrane epidemiološke mjere, drugi pak govore da je glavni razlog sukob Laće i Cece, koji već dugo traje. Marinin sin nikada nije libio da javno iznese šta misli o njoj – on se u više navrata na negativan način, bez dlake na jeziku, izjašnjavao o Ražnatovićki, čime je otpočeto medijsko prepucavanje koje traje već duže vrijeme, a po svemu sudeći, strasti se još uvek nisu smirile.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 24. decembar 2018. godine

izvor: objektiv.rs-pink.rs

SIN MARINE TUCAKOVIĆ OTKRIO PRAVO LICE CECE

Marna Tucaković i Svetlana Ceca Ražnatović ranije su dobro sarađivale. Read more

RAT SE NASTAVLJA- ČEDA: Učestvovala si u UBISTVU Đinđića! CECA: Cmizdriš po emisijama!

Lider LDP Čedomir Jovanović teško je optužio pjevačicu Svetlanu Cecu Read more