IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SKANDAL NA SAHRANI MARINE TUCAKOVIĆ! Sin Laća naredio CECI da NAPUSTI GROBLJE! (foto i video)

Proslavljena hitmejkerka Marina Tucaković danas je sahranjena na Novom groblju u Beogradu, a na večni počinak ispratile su je brojne kolege, prijatelji i članovi porodice.

Ipak, kako prenose domaći mediji, na sahrani se dogodio incident, kada je Marinin sin Milan Radulović Laća prišao Ceci i Saši Matiću i naredio im da napuste sahranu.

Kako piše Republika, Laća je udaljio Cecu i Matića sa sahrane njihove prijateljice Marine Tucaković, zbog navodno epidemioloških mjera protiv koronevirusa, međutim, ono što su svi zapazili jeste da su i Ceca i Saša ispoštovali sve mjere protiv suzbijanja koronavirusa, te su na sebi imali zaštitnu masku za lice.

Novinari Objektiva stupili su u kontakt sa PR timom Cece Ražnatović kako bi provjerili istinitost ovih navoda.

– Nemamo komentar – kratko su prokomentarisali.

Čitaj još:   IZGLEDA DA SE VIŠE NE VOLE TOLIKO: Vučićevi tabloidi napali udovicu ratnog zločinca Arkana...

I dok su neki mislili da su razlog za udaljavnje sa sahrane epidemiološke mjere, drugi pak govore da je glavni razlog sukob Laće i Cece, koji već dugo traje. Marinin sin nikada nije libio da javno iznese šta misli o njoj – on se u više navrata na negativan način, bez dlake na jeziku, izjašnjavao o Ražnatovićki, čime je otpočeto medijsko prepucavanje koje traje već duže vrijeme, a po svemu sudeći, strasti se još uvek nisu smirile.

izvor: objektiv.rs-pink.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more