IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ŠOU U SKUPŠTINI RS- a: Ramić podučavao Vukanovića kako se izgovara “Elhamdulillah” (foto, video)

“Hvala Bogu i šućur Allahu, “Elhamdulillah”! Molim vas još jedan aplauz za veliku kapitulaciju velikih Srba i patriota”, rekao je Vukanović…

BANJA LUKA: BiH, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 29.09.2021… 00. 49… ŠOU U SKUPŠTINI RS- a: Ramić podučavao Vukanovića kako se izgovara “Elhamdulillah” (foto, video)

Zanimljivo je bilo danas na sjednici Narodne skupštine Republike Srpske u Banjoj Luci.

Zastupnik Nebojša Vukanović koji često priređuje performanse u skupštinskoj sali, danas se zahvaljivao Allahu na usvajanju Odluke o privremenom finansiranju u Vijeću ministara BiH.

“Prvo da uhvatim muštuluk i moram da čestitam gospođi Begiji, ona je ovdje danas najveći pobjednik. Ne znam šta je ovim našim kad odu u Sarajevo potpuno se promijene. Hvala Bogu i šućur Allahu, “Elhamdulillah”! Molim vas još jedan aplauz za veliku kapitulaciju velikih Srba i patriota”, rekao je Vukanović i dodao “svaka vam čast zgazili ste skupštinu, i to kad je Schmidt kojeg ne priznajete nazvao Tegeltiju”.

Čitaj još:   Cijeli život BIJELI LUK jedete pogrešno, evo kako ga treba, sada jesti...

Zastupnik Kluba Zajedno za BiH Edin Ramić javio se za ispravak netačnog navoda kako bi podučio Vukanovića kako se pravilno izgovara, piše Faktor.ba.

“Gospodin Vukanović često koristi strane riječi nepravilno koje mogu imati drugo značenje. Pravilno je “Elhamdulillah”, dakle mehko “h”. Kad činite zahvalu Svevišnjem onda bi trebalo da to radite pravilno, ali potpuno se slažem da treba čestitati za usvajanje u Vijeću ministara BiH“, rekao je Ramić.

izvor (SB)

VIC DANA: Mujo na partiji pokera… (foto)

Šta se dogodi kad Mujo na partiji pokera s jaranima Read more