IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PO POTJERNICI INTERPOLA- DRAMA I PRESTAVA U CRNOJ GORI: Uhapšen ruski milioner, akcionar i vlasnik banke… (foto)

Iz policije je saopćeno da je riječ je o osobi čiji su inicijali I.C. (55) koji je kao akcionar i vlasnik jedne banke, kroz izvršenje davanja/ primanja mita u profitnoj organizaciji ostvario nezakonitu dobit od 340 miliona…

TIVAT: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, petak, 01.10. 2021… 12.07… PO POTJERNICI INTERPOLA- DRAMA I PRESTAVA U CRNOJ GORI: Uhapšen ruski milioner, akcionar i vlasnik banke… (foto)

Ruski državljanin Igor Čujan (Chuyan), za kojim je raspisana potjernica moskovskog Interpola, uhapšen je u Tivtu, nakon višenedjeljne aktivnosti ciljanog traganja od strane Uprave policije.

Uprava policije Crne Gore uhapsila je u Tivtu Rusa, nekadašnjeg akcionara i vlasnika jedne banke, po zahtjevu Interpola Moskva radi vođenja krivičnog postupka za davanje/primanje mita u profitnoj organizaciji u Ruskoj Federaciji.

Čitaj još:   Krivična prijava protiv MARKA Kovačevića: Osumnjičen da je povrijedio ugled Crne Gore... (foto, video)

Iz policije je saopćeno da je riječ je o osobi čiji su inicijali I.C. (55) koji je od 2012. do 2018. godine kao akcionar i vlasnik jedne banke, kroz izvršenje davanja/primanja mita u profitnoj organizaciji ostvario nezakonitu dobit od 340 miliona rubalja.

Ovom licu je sudija za istragu Višeg suda u Podgorici odredio ekstradicioni pritvor, pišu vijesti.me

izvor agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more