IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Specijalna NAGRADA Simposara za grad NOVI PAZAR

Gradonačelniku Novog Pazara, Nihatu Biševcu, uručena je posebna nagrada “Grad prijatelj”. Sabahudin Topalbećirević, osnivač Međunarodnog sportskog simpozija – Simposar, tom prilikom je istakao kako su gradonačelnik i građani Novog Pazara pokazali da su pravi prijatelji, domaćini, spremni pomoći kada je najpotrebnije, a trebalo je pomoći bh građanima kada su željeli da se vakcinišu protiv korona virusa.

Nihat Biševac je u svom obraćanju naglasio da je Novi Pazar grad sporta i dobrih ljudi. Sve prisutne pozvao je sutra, u petak 01.10, da dođu na promociju grada Novog Pazara u Sarajevu kada će premijerno biti prikazan film “Novi Pazar – grad koji rađa šampione” autora Sabahudina Topalbećirevića.

Ovo je 10. jubilarno izdanje najvećeg međunarodnog sportskog simpozija “SIMPOSAR SARAJEVO 2021” ima i epitet – “Međunarodni festival sportskog filma”, jer kao i obično, biće sve na jednom mjestu sa najvećim sportskim zvijezdama, kao što je publika od Sabahudina Topalbećirevića godinama i navikla.

Čitaj još:   Sonja BISERKO osnivačica i predsjednica Helsinškog odbora u Srbiji: Beogradu je plan ujedinjenje svih Srba... (foto i video)

Odeljenje za informisamje grada Novog Pazara

http://ibalkan.net

CRNI DAN ZA NOVI PAZAR: Sedam pacijenata UMRLO od korone

U poslednja 24 sata u novopazarskoj Opštoj bolnici preminulo je Read more

AKCIJA NOVOPAZARSKE POLICIJE! Zatvorene još tri ilegalne kockarnice

NOVI PAZAR – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske uprave u Read more

UŽASNO! DJEVOJČICU IZ NOVOG PAZARA Pokušala PRODATI za 500 Eura

Podgorička policija uhapsila je D.H (38) iz Srbije zbog sumnje Read more