IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Nedeljni horoskop od 4. do 10. oktobra 2021. godine

Dani su još topli i dovoljno dugi, ali smo sve bliže hladnijoj polovini oktobra. Šta poručuju zvjezde, kome će ova nedjelja donijeti nove ljubavi i poslovne pobjede, a kome brige i probleme?

OVAN

POSAO: Moguće je da poslovni partner nije pokazao dovoljno inicijative, što vam se u ovom trenutku ne dopada. LJUBAV: Očekuju vas jako zanimljiva dešavanja na polju ljubavi. Javlja vam se osoba koja vam se dugo sviđala ranije. ZDRAVLJE: Povedite računa o bubrezima.

BIK

POSAO: Moguće je da na vašem radnom mjestu vlada faza velikih promjena i da tražite način da se prilagodite. LJUBAV: Moguće je da niste zadovoljni situacijom sa voljenom osobom. Pokušajte da razgovarate o svemu što vas muči. ZDRAVLJE: Moguć je pad imuniteta.

BLIZANCI

POSAO: Nije pretjerano povoljan period za bilo kakve veće promjene na polju posla, najbolje bi bilo da sve ostane po starom. LJUBAV: Pred vama su lijepa dešavanja sa osobom koju ste nedavno upoznali. Sasvim spontano će doći do zbližavanja i veze. ZDRAVLJE: Problemi sa tahikardijom.

RAK

POSAO: Nije pretjerano povoljan dan ako se bavite privatnim poslom, moguće je da ćete imati neke nepredviđene komplikacije. LJUBAV: Uznemireni ste i imate osjećaj da neke stvari u vezi partnera nisu kako treba. Poslušajte svoju intuiciju. ZDRAVLJE: Mogući problemi sa stomakom.

LAV

POSAO: Pred vama su manje dileme koje će se razriješiti brže nego što mislite. Okolnosti na ovom planu vam idu u prilog. LJUBAV: Moguće je da nekad djelujete preterano nervozno u komunikaciji sa voljenom osobom, što vam predstavlja veliki minus. ZDRAVLJE: Bolovi u grlu.

Čitaj još:   ANKARA: Poziv da Priština ne otvara ambasadu KOSOVA u Jerusalemu... (foto)

DJEVICA

POSAO: Moguće je da ćete imati neke neočekivane troškove. Generalno biste danas trebali više da pazite na svoje finansije. LJUBAV: Očekuje vas manje zatišje na ljubavnom polju. Ako ste slobodni, niste posvećeni traženju novog partnera. ZDRAVLJE: Provjerite štitnu žlezdu.

VAGA

POSAO: Pred vama je generalno veoma povoljan dan. Imaćete sreće pri bilo kom poslovnom poduhvatu. LJUBAV: Situacija na ljubavnom planu je promjenljiva i ponekad vam se čini da nećete brzo moći da ostvarite stabilnu emotivnu vezu. ZDRAVLJE: Moguće je da vas muči loša probava.

ŠKORPIJA

POSAO: Pokazujete svoje interesovanje za nove poslovne projekte i dajete svoj maksimum na ovom planu. LJUBAV: Iskreni ste prema osobi koju volite i od srca joj pokazujete svoje mišljenje. Otvoreni ste po svim pitanjima i to će vam se vratiti na pozitivan način. ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa zglobovima.

STRIJELAC

POSAO: Moguće je da rješenja za svoje dileme nalazite onda kada ste mislili da je prekasno. Sve konačno dolazi na svoje mjesto. LJUBAV: Između vas i voljene osobe postoji veoma velika sličnost u svakom pogledu, osjećate se odlično kada ste zajedno. ZDRAVLJE: Osjetljivost vratnog djela kičme.

JARAC

POSAO: Možete da očekujete generalno miran dan tokom kojeg nećete imati previše obaveza. LJUBAV: Pred vama je zanimljiv period. Možete da se nadate veoma lijepoj vezi sa osobom rođenom u znaku Raka ili Bika. ZDRAVLJE: Nervna napetost vam stvara manje probleme.

VODOLIJA

POSAO: Vrijeme je da prihvatite da ste u nekim stvarima griješili više nego što želite da priznate. Sada je vrijeme da sve ispravite. LJUBAV: Iako ste više puta bili razočarani u voljenu osobu nastavljate da joj dajete nove šanse. ZDRAVLJE: Okružite se ljudima koje volite.

Čitaj još:   ALEKSANDAR Vučić je veoma blizu ostvarenja svog plana– veleizdaje ”kosovskog zaveta”... (foto)

RIBE

POSAO: Veoma povoljan period za posao je pred vama, pa se potrudite da ga iskoristite na pravi način. LJUBAV: Moguće je da vam je teško da se opustite pored voljene osobe jer imate neke lične nesigurnosti. Probajte da razgovarate o svemu. ZDRAVLJE: Muče vas hronični problemi.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more