IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Gradonačelnik Banje Luke: Milorade, narod je jači od sudbine, ali i od tebe… (foto i video)

Draško Stanivuković obratio se prisutnim na protestima u Banjoj Luci koje je organizirala opozicija, te kazao kako su se građani tu okopili protiv privatizovanih institucija kojima upravljaju SNSD i Milorad Dodik…

BANJA LUKA: BiH, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 03.10. 2021… 00. 27… Gradonačelnik Banje Luke: Milorade, narod je jači od sudbine, ali i od tebe… (foto i video)

Gradonačelnik Banje Luke na protestu: “Ovo je ustanak. Pjevali su ‘ne može nam nitko ništa’, evo vidite da može”

“Eto mene, eto nas, eto borbe s njima!” Ovako je naš slavni narod počeo, s ovim riječima, borbu protiv turskog zuluma. Danas mi krećemo u borbu protiv njihovog porodičnog zuluma, protiv domaćih Dodikovih dahija. Danas krećemo u borbu protiv privatne države, porodičnih i privatizovanih institucija- započeo je Stanivuković svoj govor.

Ovo danas nije protest, ovo je ustanak, poručio je.

Ovo je ustank protiv privatne države! Dao sam riječi svom narodu i održao sam ih. Ovo je naš prvi ustanak, ali morat ćemo mnogo puta ustajati, mnogo puta ovdje da dolazimo ako hoćemo da slomimo režim, slomimo Milu i njegovu silu. Zato smo ovdje! I zato će ići u zatvor- kazao je Stanivuković.

Čitaj još:   ANKARA: Uhapšeno 90 osumnjičenih terorista u osam turskih provincija...

On je kazao da je ponosan na narod koji se okupio u Banjoj Luci.

Nikada im nećemo oprostiti i zaboraviti da su nas ovdje batinali, da su ovdje sile režima protiv svog naroda upotrijebili. Penedecima su nas tukli!

Na ovom Trgu ne samo da su nas batinali tukli pendrecima, nego su nam i pjevali “Ne može nam niko nište”. E može! Tek sad može! Mile, narod je jači od sudbine i od tebe, i ovo je dokaz toga…

Trg je slobodan, Banja Luka je slobodna, a sada idemo do toga da bude slobodna i cijela Republika Srpska. To je naš zadatak ovdje!- poručio je Draško Stanivuković.

izvor agencije

Dnevni horoskop za 18. oktobar 2021. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi Read more