IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ISPLIVALA JEZIVA ISPOVIJEST SILVANE ARMENULIĆ: “Ljubavnica mog muža me je mučila, HTJELA JE DIJETE DA MI UZME…”

– Zar joj nije dosta što je tri i po godine ulazila u moju kuću. Ja na koncert, ona u stan. Htjela je i dijete da mi uzme – govorila je Silvana, koja je u braku sa Radmilom dobila kćerku Gordanu.

Čuvena pjevačica Silvana Armenulić koja je tragično nastradala u saobraćajnoj nesreći svojevremeno je punila naslovne strane zbog burnog života, piše Kurir.

Naime, brak ss bivšim teniserom Radmilom Armenulićem privlačio je veliku pažnju, a mnogi su joj zamjerali što je detalje iz privatnosti iznosila javno.

– Tri godine sam se skrivala i patila, ali drugi su počeli da čačkaju po mom životu – govorila je Silvana za “TV Novosti”, a prenosi “b92.net”.

– Ništa ja nisam pričala, ja sam se samo branila i borila protiv takvog života. Ljudi su čitali i pisali onako kako su to i shvatali. Ništa tu ne mogu da izmijenim. Pokušaću da moj dalji život bude samo moj… Ali, teško! – dodala je tada.

Čitaj još:   UŽAS Iskustva sa RATIŠTA SFRJ: Ubica “zanat” ispekao u vojsci, pokušao ga unovčiti ... (foto)

Početkom ljeta 1971. godine obeljodanjeno je da je Silvana Armenulić istukla suparnicu i da je pokrenut krivični postupak protiv nje. Radilo se o poštanskoj službenici Leposavi Jankov kojoj je Silvana, kako se navodilo, nanijela teške tjelesne povrede.

izvor: estrada

VIC DANA: Mujo na partiji pokera… (foto)

Šta se dogodi kad Mujo na partiji pokera s jaranima Read more

Dnevni horoskop za 18. oktobar 2021. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi Read more