IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ANA BRNABIĆ SLETJELA U MOSTAR: Evo ko je dočekao… (foto)

Iz Vlade Srbije najavljeno je da će Brnabićeva posjetiti Nevesinje, Prebilovce i Mostar…

MOSTAR: BiH, vijesti, ponedeljak, 04.10. 2021… 10. 37… ANA BRNABIĆ SLETJELA U MOSTAR: Evo ko je dočekao… (foto)

Brnabićevu su na aerodromu dočekali ambasador Srbije u BiH Aleksandar Đorđević, konzul Srbije u Mostaru Marija Bakoč, predsjednik Odbora Skupštine Srbije za dijasporu i Srbe u regionu Milimir Vujadinović i zamjenik predsjednika Gradskog vijeća Mostara Velibor Milivojević.

Iz Vlade Srbije najavljeno je da će Brnabićeva posjetiti Nevesinje, Prebilovce i Mostar.

Posjetu će u samom startu započeti sastankom sa predsjednikom opštine Nevesinje Milenkom Avdalovićem, u zgradi opštine Nevesinje, od 9.50 časova.

U 10.30 časova Brnabićeva će posjetiti zgradu Muzičke škole “Sveti Roman Melod” i Narodne biblioteke Nevesinje, a nakon toga Osnovnu školu “Risto Proroković” i vrtić “Sveta Evgenija Carica Milica”, gdje su planirane izjave za medije.

Čitaj još:   VIC DANA Oženjeni muškarac i afera sa sekretaricom...

Brnabićeva će u 12.15 časova posjetiti Crkvu Vaskrsenja Hristovog i spomen-kosturnicu u Prebilovcima. Nakon toga posjetiće Manastir i Muzej manastira Žitomislić.

U nastavku posjete, Brnabićeva će od 15.10 časova sa gradonačelnikom Mostara Mariom Kordićem posjetiti Stari grad i obići Stari most, piše Srna.

Brnabićeva će u 16.00 časova posjetiti Sabornu crkvu Svete Trojice i “Prosvjetinu” školu, gdje su planirane izjave za medije.

Nakon toga će u 18.00 časova otvoriti 102. “Šantićeve večeri poezije”, koje organizuju SPKD “Prosvjeta” Gradski odbor Mostar i SPKUD “Gusle”…

izvor agencije

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more