IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PROČETNIČKA VLADA IMA PLAN DA HAPSI MILA ĐUKANOVIĆA: Specijalno državno tužilaštvo ekspresno formiralo predmet… (foto, video)

Iz kabineta MILA Đukanovića je saopšteno da posrijedi najnovija predstava za javnost NVO MANS i samo je još jedan u nizu i to pokušaja diskreditacije Predsjednika Crne Gore i članova njegove porodice, MANS uzaludno radi godinama…

PODGORICA: Crna Gora, Hronika, vijesti, ponedeljak, 04.10. 2021… 20. 37… PROČETNIČKA VLADA IMA PLAN DA HAPSI MILA ĐUKANOVIĆA: Specijalno državno tužilaštvo ekspresno formiralo predmet… (foto, video)

Specijalno državno tužilaštvo formiralo je predmet povodom tvrdnji Mreže za afirmaciju nevladinog sektora (MANS) o slučaju “Pandora papiri”.

“Specijalno državno tužilaštvo je odmah po saznanju za predmetni događaj formiralo predmet i preduzeće sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti radi utvrđivanja činjenica i okolnosti u vezi sa istim, pa će o rezulatima preduzetih radnji blagovremeno obavijestiti javnost”, saopšteno je iz SDT- a.

Podsjetimo, iz MANS-a tvrde da su predsjednik države Milo Đukanović i njegov sin Blažo 2012. sklopili tajne ugovore o upravljanju njihovom imovinom, skrivajući se iza komplikovane mreže povezanih kompanija iz Velike Britanije, Švajcarske, Britanskih djevičanskih ostrva, Paname i Gibraltara.

Čitaj još:   Vic dana Seljak došao na red na pregled kod doktora...

Iz kabineta Đukanovića juče je saopšteno da je posrijedi najnovija predstava za javnost NVO MANS i samo je još jedan u nizu pokušaja diskreditacije Predsjednika Crne Gore i članova njegove porodice, na čemu MANS uzaludno radi godinama.

Kako su naveli, Đukanović je tokom 2012. u vrijeme kada nije obavljao državne poslove, radio na uspostavljanju infrastrukture za otpočinjanje poslovnih aktivnosti zajedno sa sinom. 

U to vrijeme osnovao je Victoria Trust, koji, dok je on bio vlasnik, nije imao nikakvih poslovnih transakcija, nije otvorio niti jedan bankarski račun, jer jednostavno nikada nije ni aktiviran.

Izvor Kodex.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more