IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BRAVO ZA Novinarku N1: Poklopila pobjesnelog ministra- “Vi ste Siniša Mali sa 24 stana…” (foto, video)

Novinarka televizije N1, Vanja Đurić, pokušala je da dobije odgovor od ministra finansija Siniše Malog o tome kako se njegov potpis našao na sertifikatima koji potvrđuju da je bio vlasnik dvije ofšor kompanije, odnosno 24 luksuzna apartmana na bugarskom primorju…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, utorak, 05.10.2021…20. 15… BRAVO ZA Novinarku N1: Poklopila pobjesnelog ministra- “Vi ste Siniša Mali sa 24 stana…” (foto, video)

Umjesto odgovora, Mali je odlučio da se sakrije iza Aleksandra Vučića i da prebaci čitavu priču na opozicionog lidera Dragana Đilasa, nakon čega je usledila interesantna rasprava… 

Podsjetimo, prethodnog dana su objavljena dokumenta do kojih su novinari KRIK- a došli u okviru međunarodnog projekta „Pandorini papiri“, a ti i koji dokazuju ministar finansija Siniša Mali bio vlasnik 24 luksuzna apartmana na bugarskom primorju. Istraživanje je pokazalo da je Mali je kao vlasnik dvije ofšor kompanije sa Britanskih Djevičanskih Ostrva kupio 23 stana, a još jedan je kupio na svoje ime…

Na današnjoj konferenciji za medije, bivši gradonačelnik Beograda akutelni minsitar nije uspio da uvieri javnost da nije vlasnik ofšor kompanija kao 24 luksuzna apartmana na bugarskom primorju.

Umjesto odgovora na pitanja, na konferenciji za medije u holu Skupštine Srbije, Mali je pribjegao agresivnoj taktici napada– na novinare i opoziciju.

Novinarka N1, Vanja Đurićm pitala je ministra za šta su mu služile kompanije Brigham Holding & Finance Inc.“ i „Etham Invest & Finance Corp.“, na šta je Mali odgovorio napadima i tvrdnjama kako su u pitanju izmišljotine.

Mali: Samo vas molim da ne izmišljate i da ne govorite laži na tu temu…

Čitaj još:   VIŠE Osoba ranjeno ispred džamije u Brestu...

Novinarka N1:  Ali tamo stoji vaš potpis…

Mali: To ne vodi ničemu. Način na koji se vi time bavite ne vodi ničemu. Malopre sam rekao, tako možete da kažete da imam 24, 240 i 2.400 stanova. Znači, nemojte da me upoređujete sa Gojkom Đilasom. Malo malo, na neki interfon kad pozvonite, dobijete Gojka ili Dragana Đilasa.

Novinarka N1: Ne, ne… Niste mi odgovorili na pitanje. Odakle vaš potpis?

Mali: Dozvolite, molim vas… Budite pristojni…

Novinarka N1: Pa, hajde odgovorite na pitanje…

Mali: Ako postoji nešto što nije urađeno u skladu s zakonima, izvolite, imate nadležne organe, podnesite sve te papire. Kroz to sam već prošao, kao što znate i sve dokazao i pokazao. Nije problem ponovo. Ali vas molim zbog javnosti, zbog sebe i moje porodice, prestanite da lažete na tu temu.

Novinarka N1: Pa, ja vas i pitam zbog javnosti. Odakle vaš potpis na sertifikatima koji dokazuju vlasništvo nad tim kompanijama?

Mali: Ja sam odgovorio na to pitanje i pre nekoliko godina i neću da ulazim ponovo u tu temu.

Novinarka N1: Niste…

Mali: Neću da dajem razlog za vaše laži…

Novinarka N1: Šta hoćete da kažete?

Mali: Nemojte da se raspravljamo, neću da se raspravljam. Ako postoji bilo šta što nije urađeno u skladu sa zakonom, izvolite, imate nadležne organe i podnesite sva ta dokumenta nadležnim organima.. I još jednom ću ponoviti: Niti sam Dragan Đilas, sa desetinama miliona eura na ofšor računima, niti sam Gojko Đilas sa 35 stanova. Ako imate još neko pitanje na temu– izvolite. A ja vas moli da sva dokumenta koja imate da dostavite nadležnim organima.

Čitaj još:   KRIVOKAPIĆ POZVAO VUČIĆA U GOSTE: ''Nas dvojica da vidimo šta smeta našim odnosima..."

Novinarka N1: Ali ste Siniša Mali sa 24 stana…

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

izvor Nova.rs

Večeras PROTEST ISPRED VLADE u Podgorici:”Sve veća izdaja dobiće zaslužen odgovor…”(video)

U Podgorici će večeras biti održan protest, motivisan subotnjim ‘pozivom’ Read more