IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DŽEJLA Ramović mijenja život iz korijena: Nedavno se preselina, nedostaje joj muzika… (foto i video)

Mlada pjevačica Džejla Ramović nedavno se preselila na Pirinejsko poluostrvo gdje je upisala studije na jednom fakultetu, a u direktnom videu uključenju u tv emisiju otkrila je ko joj najviše nedostaje kakvi su planovi za budućnost…

BARCELONA: Svijet, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 05.10.2021…20. 45… DŽEJLA Ramović mijenja život iz korijena: Nedavno se preselina, nedostaje joj muzika… (foto i video)

Roditelji, porodica i pas mi najviše nedostaju. Mogu da kažem a to i da mi neodostaje i muzika, ali nisam pobjegla od nje– priznala je Ramovićeva.

Iako je nakon pobjede u „Zvezdama Granda“ stekla ogromnu popularnost, nije željela da zapostavi svoje ambicije, a ljubav prema muzici i dalje zauzima prvo mjesto u njenom životu.

– Sve je drugačije. Puno je izazova ja sam željna znanja i baš sam ušla u sve ovo sa velikom znatželjom i voljom da naučim. Pričaju da sam ja nešto napustila i otišla, ne nisam napustila ništa ni pjevanje to je moj prvi poziv samo radim ono što sam oduvek željela,a to je usavršavanje sebe- objasnila je „Zvezda Granda“.

U narednom periodu planira i da posjeti neke od destinacija narodnom Balkanu na nekoliko dana kako bi održala nastup.

Čitaj još:   EKSPLOZIJA U SALI ZA VJENČANJA U POZNATOM HOTELU: Na desetine mrtvih i povređenih... (video koji uznemirava)

– Ja uskoro dolazim da pjevam i da radim. Ja sam ovde trenutno, ali nisam prestala da pjevam, već imam dogovoren nastup u Beogradu samo treba da preciziramo datum- otkrila je Džejla.

Uskoro ću imati nastup u Srbiji, u Beogradu, tačnije. Iako ovde živim, to ne znači da neću posjećivati roditelje u Bosni i Hercegovini ili nastupati u regionu. Ipak, slobodni su mi samo subota i nedelja, pa ćemo videti kako ću se uklapati u sve to. Za sada sam izdala samo jednu pesmu jer se naprosto nije desila druga pesma koju sam osetila želju da snimim – dodala je Džejla.

A zašto još uvijek čekamo na njemu novu pjesmu, kao i cijelo uključenje u emisiju pogledajte u videu ispod…

izvor Nova.rs

Dnevni horoskop za 18. oktobar 2021. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi Read more