IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SEVERINA: „Zadavila bih te, stara, šepava, ružna babo“… (foto, video)

Severina u poslednje vreme navodno je slala preteće SMS poruke Ljiljani Klinger, direktorki zagrebačke Osnovne škole Matije Gupca, koju pohađa njen sin Aleksandar, tvrde hrvatski mediji…

SPLIT: Hrvatska, Crna Hronika, vijesti, utorak, 05.10.2021…21.15… SEVERINA:„Zadavila bih te, stara, šepava, ružna babo“… (foto, video)

Kako navodi „Nacional„, Ljiljana se obratila se ministru Davoru Božinoviću putem mejla, navodeći da policija nakon njenih prijava ništa nije učinila.

„… ozbiljno se bojim za svoju sigurnost, molim Vas da mi pomognete kako ne bismo, umjesto upozorenja gospođi, morali da i vama šaljemo telegrame saučešća“, požalila se Ljiljana.

Hvatski magazin je objavio i navodne preteće poruke koje je Severina poslala direktorki.

„Moje djete si poslala u Heinzlovu sa sedam i po godina. Pa zadavila bi te rukama, babo“, „Stara šepava ružna babo“, „Sjedećeš, drhtaćeš i da se trešćeš se krivonoga, kao što sam se ja tresla kad si mi maltretirala djete“, poruke su kojima je Severina navodno uznemiravala Ljiljanu.

„Stara, zovi donatora koji te uvalio u problem. Jedva čekam da te uhapse i da život provedeš kako zaslužuješ. Mog sina si maltretirala. Svi nalazi će se otkriti. Samo da stigne presuda“, „Napraviću protest ispred škole da te izbace, ne s mamama kojima djecu iz škole kupi ko stigne, nego ću okupiti ljude na fejsbuku. Tvoje neistine koje si pisala ću čitati kod Šprajca. Dosta je bilo tvoje tiranije…“

Čitaj još:   VIC DANA Kako mali Mujica ucjenjuje za lovu mater Fatu

Nakon objavljenih poruka, Severina se oglasila za medije i priznala da je Ljiljani uputila nekoliko poruka, u bijesu.

„Da, reagovala sam kao mama, a ne kao dama. Da, kontaktirala sam Ljiljanu Klinger u trenutku kada sam saznala kako ona godinama, i to kao direktorka škole, šalje dopise Centru za socijalnu zaštitu doslovno izmišljajući stvari o meni, a onda je to nastavila da radi prema Županijskom sudu u Splitu, koji je odlučivao o starateljstvu nad mojim djetetom“, rekla je Severina za B92.net.

Bila sam u potpunom šoku. Onda se žalila politici, jer samo tako zna, tražeći podršku moćnih ljudi. Istu intervenciju tražila je od glavne te iste o državne advokatice zajedno sa Gordanom Buljan Flander, a njihova zajednička advokatica je poslala na Županijski sud u Splitu dopis o tome“, dodaje.

„Sada, kada se koruptivna mreža krenula rasplitati, ili barem ja tako verujem, Ljiljana Klinger pokušava da se prikaže kao žrtva, a zapravo želi da ubije glasnika korupcije. Ne boji se ona mene, boji se ona i istih posledica svojih postupaka. Nismo moje djete i ja jedine žrtve njenih postupanja, kao ni korupcije u cijelom lancu institucija u Zagrebu“, ispričala je pjevačica Severina.

izvor Nova.rs

Čitaj još:   BRAVO Emina POBIJEDILA KORONU: Oporavak slijedi, poslije dvije nedelje oglasila se... (foto i video)
PATRIJARH SPC PORFIRIJE PRIJAVIO SEVERINU POLICIJI ZA UZNEMIRAVANJE…

Poglavar SPC sve je prijavio hrvatskom tužilaštvu (DORH- Državno odvjetništvo Read more

BEOGRAD, Severina trebala biti u izolaciji: Pronašla je policija i odveli je u… (foto)

Severina Kojić, navodno ugrozila bezbjednost građana Srbije šetavši danas Beogradom, Read more