IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SKORO SEDAM SATI Fejsbuk, Instagram i WhatsApp bili su nedostupni: Neke od mreža se vraćaju u funkciju… (foto)

Podsjetimo, šef tehničkog odseka Fejsbuka Majk Šrefer oglasio se na Tviteru i objavio da ova kompanija ima problema sa umrežavanjem, te da timovi rade da što brže otklone ove probleme…

NEW YORK: Svijet, Crna Hronika, vijesti, utorak, 05.10. 2021… 00. 37…SKORO SEDAM SATI Fejsbuk, Instagram i WhatsApp bili su nedostupni: Neke od mreža se vraćaju u funkciju… (foto)

Naime, Fejsbuk je počeo normalno da radi, Instagram takođe, više se na početnoj strani ne pojavljuje „eror“, dok WhatsApp nije u potpunosti proradio.

Podsetimo, šef tehničkog odseka Fejsbuka Majk Šrefer: „Najiskrenije se svima izvinjavamo zato što je došlo do prekida u radu. Imamo problema sa umrežavanjem i timovi rade što je brže moguće da otklone greške i obnove rad što je brže moguće“, napisao je Šrefer.

Čitaj još:   EMIR HADŽIHAFIZBEGOVIĆ-  TIŠINA U NOVOM PAZARU JE NEŠTO ŠTO NISAM DUGO OSJETIO

Inače, bogatstvo osnivača Fejsbuka za samo nekoliko sati umanjeno je za sedam milijardi dolara zbog višesatnog prekida rada popularne mreže, naveo je Blumberg.

Zanimljivo je i da se ovo dešava samo dan pošto je Fransiz Haugen, uzbunjvač iz Fejsbuka, otkrila u jednom intervjuu da ova društvena mreža daje prednost profitu nad javnim dobrom.

Svoje tvrdnje potkrepila je sa više od deset hiljada stranica internih istraživanja i dokumenata…

izvor agencije

KRIVOKAPIĆ BEZ ODGOVORA: Zašto se njegova kćerka srela sa bivšim šefom tajne službe Bojovićem

Predsjednik Vlade Zdravko Krivokapić nije odgovorio na pitanja portala Standard, Read more

Mitropolit MIHAILO: Svetosavski EKSTREMISTI provociraju NOVU SREBRENICU I VUKOVAR

Izuzimanje Cetinjskoga manastira iz državnoga vlasništva i nezakoniti upis u Read more