IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 7. oktobar 2021. godine

Ovan samo gubi vrijeme, za Djevicu konačno malo opuštanje, Vaga pred iskušenjem fatalne ljubavi, a Vodolija može da pruži šansu onom ko je zaslužuje.

OVAN

Moguće je da vam sada ne odgovara da se bavite poslom u koji su uključene veće grupe ljudi, radije se obavezama posvećujete sami. Ukoliko ste planirali neki ozbiljniji razgovor sa voljenom osobom. Čuvajte se povreda.

BIK

Moguće je da vam nije lako da donesete nove poslovne odluke i da vas neke dileme danas koče. Ukoliko imate partnera, očekuje vas povoljan dan u kojem će se popraviti odnos među vama. Hronične tegobe vam se vraćaju.

BLIZANCI

Moguće je da ćete danas imati neku manju štetu kada je u pitanju posao. Povedite računa o svojim obavezama. Moguće je da ste duže vrijeme bili usamljeni i da vam to više nikako ne prija. Izbjegavajte alkohol.

RAK

Najbolje je da uzmete slobodan dan danas i da se ne bavite pretjerano poslovnim obavezama da ne bi došlo do štete. Pazite da ne pretjerate sa ljubomorom koja bi mogla da počne da vas opterećuje. Posjetite ljekara.

LAV

Bićete generalno opušteni i spremni da se posvetite svom poslu na jedan smiren i zreo, odgovaran način. Imate dobar odnos sa voljenom osobom i srećni ste kada ste zajedno. Osjećate se jako dobro.

DJEVICA

Maksimalno ste angažovani i posao vam je na prvom mjestu. Očekuje vas period koji može Nemate više nikakve nedoumice po pitanju emocija, znate koga volite i želite pored sebe. Prija vam intezivnija aktivnost.

Čitaj još:   DISANJE NA ŠKRGE: U Tuzli ,Sarajevu i Zenici, ljudi opet UDIŠU ZAGAĐENJE!

VAGA

Mogući su značajni finansijski preokreti u narednom periodu. Očekuje vas poboljšanje situacije. Očekuje vas dan koji nije pretjerano povoljan za ljubav. Moguće je da vam nije lako da ostvarite sklad u ljubavi. Moguć je povećan apetit.

ŠKORPIJA

Na neki način ste opterećeni brigama i problemima. Pred vama je period u kojem vam neće biti lako da sve razriješite. Novo poznanstvo koje vas očekuje u vaš život može da unese više sreće i uzbuđenja. Moguća je jača glavobolja.

STRIJELAC

Možete da očekujete da ćete danas imati pozitivne okolnosti na poslovnom polju i da će sreća biti na vašoj strani. Dopada vam se osoba koju ste nedavno upoznali i polako smišljate načine da joj se približite. Moguća je nesanica.

JARAC

Bićete veoma napeti i nervozni što može negativno da se odrazi na vaše poslovno polje. Kada je u pitanju ljubav, pred vama je faza u kojoj možete da imate neke veće dileme i nedoumice. Mogući problemi sa cirkulacijom.

VODOLIJA

Poslovna situacija vam nije stabilna i teško vam je da se pomirite sa tim. Očekuje vas nepovoljan period za promene. Očekuje vas faza udaljavanja od voljene osobe. Plašite se da ne dođe do prekida. Problemi sa leđima.

Čitaj još:   DANAS JE Dan kad je otišao MIRZA: Kinđe, hvala ti…

RIBE

Očekuje vas prilika za posao koji će vam doneti napredovanje u karijeri. Posvetite se svojim ciljevima. Zanimljivo poznanstvo je pred vama. Možete da očekujete pozitivne okolnosti na ovom polju. Osjećate se jako dobro.

http://ibalkan.net

Dnevni horoskop za 19. oktobar 2021. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi Read more

VUČIĆ U SEVDAHU PJEVA: “Tamo daleko”… (foto, video)

Vučić, koga rijetko možete vidjeti u nekoj opuštenoj atmosferi, zapjevao Read more