IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Mijović: HAPŠENJEM NENA KALUĐEROVIĆA OBJAVILI STE RAT CRNOJ GORI I CRNOGORCIMA

Hapšenjem Nena Kaluđerovića, objavili ste rat Crnoj Gori i Crnogorcima, a dobro znate da Crna Gora kad ustane, ne gubi ratove. Ovim postupkom ste mobilisali sve crnogorske snage da stanu u odbranu otadžbine, saopštio je predsjednik Građanskog pokreta Nova ljevica Saša Mijović.“Nije nam prvi put i sigurno da neće biti ni poslednji da ostavljamo svoje porodice i krenemo putem naših predaka koji su znali kako se brani svoje”, naveo je Mijović.

Zahtijeva od vladajuće koalicije da razmisle o mogućim posljedicama, te da oslobode Kaluđerovića.“Poziva predstavnike “crnogorske” vlasti, svih triju koalicija koje čine vlast, jer su svi podjednako odgovorni, da još jednom razmisle o mogućim posljedicama svojih postupaka i pušte na slobodu crnogorskog junaka i patriotu Nena Kaluđerovića. Čekamo vaš odgovor i ne sumnjajte da ćemo u u suprotnom znati odgovoriti”, poručio je Mijović.

Čitaj još:   Putevi zatvoreni, bujice nose sve pred sobom, petero poginulih u stravičnim poplavama... (foto)

Poziva suverenističke partije da podrže proglas GP Nova ljevica.

“Takođe pozivamo i sve suverenističke stranke i pokrete da podrže ovaj Proglas GP Nova ljevica, bez sujete, i stanemo zajedno u odbranu Crne Gore, jer je ona danas napadnuta! Svi smo mi Neno! Živjela Crna Gora”, zaključio je Mijović.

izvor: agencije

Tantalove muke šerifa DRITANA od Bojane ili: ”Neće Ura dat”

Posljednju u nizu neće- dati- Ura momenata je ovaj, vezan Read more

Mitropolit MIHAILO: Svetosavski EKSTREMISTI provociraju NOVU SREBRENICU I VUKOVAR

Izuzimanje Cetinjskoga manastira iz državnoga vlasništva i nezakoniti upis u Read more