IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TUGA VELIKA KRAJINE: Klanjana dženaza Elviru Bajramoviću, ocu koji je rasplakao mnoge… (foto)

Srce se lomilo na stotine dijelova gledajući Emela i Ahmeda kako u suzama privijaju uz majku. Srce se slomilo u stotine dijelova kad je Elvirov efendija briznuo u plač govoreći o muminu bez kojeg je ostao…

CAZIN: BiH, Crna Hronika, vijesti, četvrtak, 07.10.2021…00.55… TUGA VELIKA KRAJINE: Klanjana dženaza Elviru Bajramoviću, ocu koji je rasplakao mnoge… (foto)

Danas se Cazin oprostio od Elvira. Srce se lomilo na svih stotine dijelova gledajući Emela i Ahmeda kako se u suzama privijaju uz majku. Srce se slomilo u stotine dijelova kada Elvirov efendija briznu u plač govoreći o muminu bez kojeg osta.

U Cazinu je klanjana dženaza Elviru Bajramoviću, koji je prije tri dana izgubio bitku sa tumorom.

Srce se lomilo na stotine dijelova gledajući Emela i Ahmeda kako u suzama privijaju uz majku. Srce se slomilo u stotine dijelova kad je Elvirov efendija briznuo u plač govoreći o muminu bez kojeg je ostao, piše sve to Cazin.net  prenoseći detalje sa dženaze.

Čitaj još:   POZNAT DATUM DŽENAZE tetka Zilhe: Nikada nikoga nije ostavila gladnim, imala je lijepu riječ za svakoga... (foto i video)

Podsjetimo, Elvir i njegov sin Emel prije dvije godine rasplakali su mnoge.

Naime, Elvir je iz Cazina otišao u Njemačku u potrazi za boljim životom ostavivši porodicu u rodnom gradu dok im ne osigura smještaj.

Njegovo odsustvo najteže je tada palo osmogodišnjem sinu Emelu. Oca nije vidio puna tri mjeseca, a njihov emotivni susret u Zagrebu, gdje je Emel učestvovao na međunarodnom turniru, zabilježen je snimkom koju će mnogi dugo pamtiti.

– Igram za klub, ali sad igram i za svog babu- rekao je tada sretni dječak.

No, bolest je učinila svoje, Elvir je otkrio da boluje od tumora, od čijih je posljedica i preselio na Ahiret…

izvor iBalkan.net / Cazin.net