IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UŽAS- Ubica porodice Đokić: Možda je prisutan na sahrani… (foto i video)

Policijski inspektori koji rade na istrazi ubistva tročlane porodice Đokić, i da sumnjaju da bi ubica ili više njih, mogli da budu danas među prisutnima na sahrani… 

ALEKSINAC: Srbija, Crna Hronika, vijesti, četvrtak, 07.10.2021…12.55…  UŽAS- Ubica porodice Đokić: Možda je prisutan na sahrani… (foto i video)

Da ubica prisustvuje sahrani svojih žrtava nije neuobičjna pojava u istoriji kriminalistike, posebno u manjim mjestima, zbog čega će se i istražitelji danas osmatrati i poslednji ispraćaj tragično stradale porodice.

Jedan od poslednjih slučajeva ovakvih zločina, kada je ubica prisustvovao sahrani svojih žrtava, zabilježen je nakon masakra u selu Jabukovac ljeta 2019. godine.

Optuženi Davor Pernić tada bio dio ošalošćene povorke, a prema kasnijim svjedočenjima mještana sela, on je i sa drugim prisutnima bio na sahrani komentarisao ko bi mogao biti ubica porodice Kazimirović.

Čitaj još:   BALŠA Knežević: SRPSKI AUTOKRATA TONE SVE DUBLJE- PLANIRA li rat u Regionu da bi odložio svoj kraj? (foto, video)

Upravo zato su i pripadnici policije danas prisutni na sahrani.

Opelo tročlanoj porodici Đokić, počelo je prije nekoliko minuta u dvorištu porodične kuće u selu Moravac, u prisustvu stotine građana. Prisutna su šestorica svještenika koji služe opelo.

Povorka će nakon toga krenuti put groblja u Žitkovcu, gdje će i to ubijena porodica biti sahranjena.

Nova.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more