IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Cetinjanin Neno Kaluđerović, kojeg su specijalci uhapsili: Pušten da se brani sa slobode… (foto)

Uhapšen zbog sumnje da je bio jedan od organizatora građanskih protesta u Prijestonici…

CETINJE:Crna Gora,Crna Hronika,vijesti,petak,08.10.2021…00.55…Cetinjanin Neno Kaluđerović, kojeg su specijalci uhapsili: Pušten da se brani sa slobode… (foto)

Cetinjanin Neno Kaluđerović, kojeg je specijalni policijski tim jutros uhapsio na Cetinju, nakon višesatnog saslušanja u Specijalnom državnom tužilaštvu, koje je počelo u 18 časova, pušten je da se brani sa slobode, saznaje Standard…

Neno Kaluđerović uhapšen zbog sumnje da je jedan od organizatora građanskih protesta u Prijestonici početkom septembra, koje vlast pokušava da predstavi kao pokušaj državnog udara i teroristički čin.

Na Cetinju je danas održan protest zbog hapšenja Nena Kaluđerovića. Učesnici protesta su na sat blokirali put kod kružnog toka, a nakon toga su se uputili ka zgradi Osnovnog državnog tužilaštva, prenosi portal RTCG.

Predrag Vušurović, učesnik protesta, poručio je da je dosta nepravde.

“Uhapšen je samo jedan od nas. Je li samo Neno Kaluđerović terorista ili smo svi mi. Ajde da napravimo nešto da pokažemo da smo svi jednako teroristi kao što smo bili 4. i 5. septembra. Ovakvih Gandijevskih terorista Crna Gora je puna, a ne samo Cetinje”, kazao je Vušurović, prenosi portal RTCG.

Čitaj još:   GORDANA Đurović: Stav svih ministara EU da je CRNA GORA veliko razočaranje... (foto)

Pripadnici Specijalnog policijskog odjeljenja (SPO) uhapsili su jutros Nena Kaluđerovića, zbog nedavnih dešavanja na Cetinju.

Građani su se prvo okupili na Balšića pazaru na Cetinju, a potom su i blokirali kružni toka. Kako su naveli blokada će trajati sat.

Kako navodi portal RTC, okupljeni su poručili da su jednako teroristi kao Kaluđerović, koji je bio učesnik protesta 4. i 5. septembra u Prijestonici.

“Dosta je nepravde. Je li samo Neno Kaluđerović terorista ili smo svi mi”, poručili su okupljeni.

Prostest je završen oko 15 sati, a sve je prošlo bez incidenata…

izvor Standard.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more