IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TAMARA Crepulja: DATI OTKAZ MENI DOKAZ je koliko Demokrate NE PODNOSE CRNOGORKE…

Portparolka kotorske opštine Tamara Crepulja dobila je danas od Stručne službe predsjednika opštine Vladimira Jokića dokument sa negativnom ocjenom za rad u kojem se, između ostalog, navodi da je na radnom mjestu javno ispoljavala svoja politička uvjerenja.

Crepulja u izjavi za Portal Analitika objašnjava da ovaj dokument zapravo predstavlja otkaz.

„Ovo što sam danas dobila– ocjene za moj (ne)rad– jeste pokušaj srozavanja svega što sam uradila za Kotor, a vjerujte da je to više nego što će gospodin Jokić ikad. Prema ovom dokumentu, ne zadovoljavam čak ni odnos prema strankama. Pa kako on to zna kad nijesam radila ništa? Možda ga je ustoličenje u Beranama prosvijetlilo, pa je postao vidovit“, pita Crepulja.

Na mjesto portparolke Opštine Kotor Crepulja je došla avgusta 2019. godine i ističe da je ponosna na svoj angažman u kabinetu bivšeg predsjednika opštine Željka Aprcovića.

„Ja nijesam neradnica, nego veliki radnik i to mogu da posvjedoče svi oni koji neće da budu grešni, jer vjernik mora da zbori pravo! Mir je Jokićeva nacija, nema revanšizma i sve te “proskule” danas je isti on, po ko zna koji put negirao…

Dati otkaz meni, ženi koja ima dvoje djece, ženi prvaka Evrope, ženi koja je za Kotor uradila mnogo, na čelu sa predsjednikom Aprcovićem i njegovom ekipom, samo je dokaz koliko Demokrate ne podnose Crnogorke, niti bilo što crnogorsko“, naglasila je Crepulja.

Čitaj još:   RASIM LJAJIĆ otkrio hoće li biti u novoj VLADI...

Dodaje kako je svakodnevno pisala saopštenja to na svom ličnom Facebook nalogu jer, kako kaže, Jokić joj nije izdao nijedan nalog, niti tražio da napiše bilo što o njegovom učinku za grad.

„Više od 500 saopštenja dovoljno govore o mom učinku i koliko sam bila posvećena poslu koji obožavam. On nikada neće razumjeti mene i moj odnos prema poslu, gradu i državi, jer je državljanin druge zemlje. Srce mu je tamo, pa ga moj odnos frustrira i zbunjuje, a ja to shvatam jer nijesmo svi učili iste škole i imali iste ili slicne uzore“, kazala je Crepulja.

Takođe, navodi da je po Jokićevom zahtjevu pomagala u COVID ambulanti kotorskog Doma zdravlja tokom pandemije

„Nečije malo, našoj državi znači mnogo, kad vidimo koliko vode računa o zdravlju građana. I tu sam za njih, kako oni vole da kažu – ekspert“, poručila je Crepulja.

Na pitanje koja je to politička uvjerenja ispoljavala na radnom mjestu ona navodi da se radi o brošu, lančiću i maski. To je, kaže, jedino što bi moglo da bude “razlog”.

“Ja sam na poslu nosila masku sa grbom Crne Gore, koju nosim otkako je počela korona, jedan predivan broš Crnogorke i lančić sa ocrtanom mapom Crne Gore koji sam dobila na poklon od sestre. To je sve”, podvukla je Crepulja.

Čitaj još:   Nova ljevica nudi ORGANIZOVAN prevoz SRBIMA iz CRNE GORE na KOSOVO, da priskoče u pomoć braći!!!

izvor: analitika.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more