IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRAGINJA Vuksanović- Stanković: “Premijer i visok stepen neodgovornosti, bezobrazluka i primitivizma”… (foto)

Da podnese ostavku jer je u sukobu sa odlukama Vlade na čijem je čelu. Nego kakav premijer, takva i vlada i obratno…

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, petak, 08.10.2021…10.55…DRAGINJA Vuksanović- Stanković: “Premijer i visok stepen neodgovornosti, bezobrazluka i primitivizma”… (foto)

Kakav premijer, takva i Vlada i obratno, konstatovala je poslanica SDP- a Draginja Vuksanović Stanković u objavi na Twitteru povodom posljednje izjave direktora Instituta za javno zdravlje dr. Igora Galića.

Galić je na konferenciji za novinare na kojoj su predstavljenebrojne i nove epidemiološke mjere, na pitanje novinara da je on i savjetovao premijera Zdravka Krivokapića da se vakciniše, odgovorio kako vakcina nije obavezna, da je stvar izbora, ali da ga je iako Krivokapić ima visok nivo antitijela savjetovao da se vakciniše, podsjeća Gradski.me.

Čitaj još:   UŽASANI DETALJI PLANA EKSTREMISTA: DRAGINJA Vuksanović– Stanković izbjegla napad samo zato što je izašla ranije sa sastanka...

“Šali li se ovo g. Galić sa nama?

Premijer ima visok stepen neodgovornosti, bezobrazluka i primitivizma. Ugrožava sve oko sebe, a samog sebe odavno. Da podnese ostavku, jer je u sukobu sa odlukama Vlade na čijem je čelu”, napisala je Vuksanović Stanković na Twitteru.

izvor CdM.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more