IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TRAGEDIJA ZA TRAGEDIJOM: Život je izgubio odbornik Bošnjačke stranke Senad Kalač… (foto)

U 28. godini u saobraćajnoj nesreći život je izgubio Senad (Sabre) Kalač, odbornik Bošnjačke stranke u Rožajama, saopšteno je iz BS-a.

ROŽAJE: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, petak, 08.10.2021…09.55… TRAGEDIJA ZA TRAGEDIJOM: Život je izgubio odbornik Bošnjačke stranke Senad Kalač… (foto)

Senad Kalač, rođen je 04.marta 1994. godine u Podgorici.

Osnovnu i srednju školu završio je u Rožajama. Bio je student završne godine na Mašinskom fakultetu Univerziteta Crne Gore, studijski program Termotehnika.

Bio je član Opštinskog odbora, kao i član Foruma mladih BS u Rožajama.

Od 2018. godine obavljao je funkciju odbornika Bošnjačke stranke u Skupštini Opštine Rožaje.

“Svoj kratak vijek posvetio je zalaganju za pravednije društvo, napredak svog zavičaja, a dao je i doprinos kao vrijedan i posvećen član partije. Ostaće upamćen i kao veliki humanista, koji je uvijek bio spreman da pomogne drugome”, naglasili su iz BS-a.

Na putu Rožaje- Berane, na skretanju za mjesto Koljeno, 06.10.2021 desio se saobračajni udes u kojem je jedno lice teže povrijeđeno, a drugo dobilo lakše povrede.

Čitaj još:   Vučić sa DRITANOM Abazovićem u Njujorku: Nastavljamo kasnije...

Nakon jednodnevne borbe od posljedica zadobijenih u saobraćanom udesu život je izgubio Senad Kalač iz Rožaja, dok je njegov rođak prošao sa lakšim povredama.

Kako nezvanično saznajemo do udesa je došlo tako što je rođak Senada K. preticao kolonu vozila, dok se Senad kretao iz suprotnog pravca svojom kolovoznom trakom, i tako je došlo do direktnog sudara, u kojem je rođak S.K. prošao sa lakšim povredama.

Senad Kalač biće ukopan i obaviće se dženaza u Rožajama…

izvor CdM.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more