IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PREPORUKA ZA ZAPOSLENJE u EPCG- Šovinistička poruka (Krvavac Ivan) MUSLIMANIMA “Do Stambola grada u jednom pravcu” (foto, video)

Pljevljak Ivan Krvavac koji je dan nakon izbora, u Pljevljima prvo izazvao nacionalnu, rasnu i vjersku mržnju, kada je, kako su tvrdili očevici, u tom gradu sugrađanima muslimanske vjeroispovijesti dobacivao ”selite se Turci, ovo će vam biti nova Srebrenica”, osuđen je odlukom Višeg suda u Bijelom Polju na tri mjeseca zatvora…

PLJEVLJA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, subota, 09.10.2021… 16.35… PREPORUKA ZA ZAPOSLENJE u EPCG- Šovinistička poruka (Krvavac Ivan) MUSLIMANIMA “Do Stambola grada u jednom pravcu” (foto, video)

U pljevaljskom naselju gdje žive većinom muslimani, Ivan Krvavac se, prema riječima sagovornika Standarda a mještana ovog naselja, zalijetao automobilom i dobacivao ”Selite se Turci, ovo će vam biti nova Srebrenica”.

Sudija Višeg suda u Bijelom Polju, Dragan Mrdak donio je presudu 7. X iste 2021. gordne u predmetu protiv optuženog Ivana Krvavca iz Pljevalja, zbog krivičnog djela izazivanje nacionalne, rasne i vjerske mržnje iz čl. 370 st.1 Krivičnog zakonika Crne Gore, kojom je optuženog oglasio krivim i osudio na kaznu zatvora u trajanju od 3 (tri) mjeseca”.

Čitaj još:   STRAVA I UŽAS: Snimak pada žičare, stradalo 14 osoba, preživio dječak iz... (foto i video)

Prema pouzdanim saznanjima CdM- a, upravo je Ivan Krvavac nedavno je zaposlen u EPCG i to u trenutku kada se protiv njega očigledno isto i vodio krivični postupak.

Na čelu EPCG nalazi se visoki funkcioner Demokrata Nikola Rovčanin.

Podsjećamo, Ivan Krvavac je rođeni brat Bojana Krvavca, visokog funkcionera Demokrata i njihovog kandidata za poslanika…

Zato se logično postavlja pitanje: Da li je za zaposlenje u EPCG, između ostalog, potrebna i osuđujuća presuda za izazivanje nacionalne, rasne i vjerske mržnje, posebno prema manjinskim narodima u Crnoj Gori?

U nastavku se nalazi video snimak u kome nekoliko osoba prati autobus koji iz Sarajeva stiže u Pljevlja na dan izbora.

Na snimku se može čuti “dolaze Turci” i “snimi im face”…

Zanimljivo je na ovu temu čuti i komentar “neutralnih” Demokrata. autor M.Dušević

izvor CdM.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more