IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

JEZIVI PRIZORI U BiH: Avdiji Jašiću, vatra progutala kuću i stovarište, šteta više stotina hiljada KM… (foto)

Vatrogasaci ostaće da dežura do ujutro da prate stanje na objektu i reaguju ukoliko bi došlo ponovo do izbijanja požara…

NOVA KASABA- MILIĆI: BiH, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 11.10.2021… 19.35…JEZIVI PRIZORI U BiH: Avdiji Jašiću, vatra progutala kuću i stovarište, šteta više stotina hiljada KM… (foto)

U Novoj Kasabi u općini Milići veceras u 17.10 izbio je požar na privatnom objektu koji je zahvatio krovnu konstrukciju i sprat iznad privatnog preduzeća koji se bavi proizvodnjom stolarije i građevinskog materijala te krovnu konstrukciju kuće pored.

Prema riječima portparolke Policijske uprave Zvornik Danijele Madžarević požar su prijavili službenici Policijske stanice Milići.

– Mnogobrojni vatrogasci s područja Milića, Bratunca i Zvornika su na trenu i gase požar na privatnom prduzeću. Povrijeđnih nema, a saobraćaj na magistralnom putu M19 Zvronik- Milići odvija se otežano. Uzrok požara je nepoznat, kazala je Madžarević, piše Fena.

Požar je uzrokovao materijalnu štetu, a nasreću nije bilo povrijeđenih.

Vatrogasne ekipe su, na svu sreću, oko 19 sati uspjele ugasiti ovaj požar.

– Ugašen je požar na poslovnom objektu “Jašić komerc” i dvije kuće u Novoj Kasabi, rekao je starješina Teritorijalne vatrogasne jedinice Milići Miodrag Pantić.

Čitaj još:   STRAŠNO: "JADRANSKO MORE ZAGAĐENO, PRIJETE ZARAZE..." (foto)

Vatra je ugašena u 19.05 sati, a u gašenju je učestvovalo pet vatrogasnih vozila i 13 vatrogasaca iz Milića, Vlasenice i Bratunca, te mještani.

Ekipa vatrogasaca ostaće da dežura do ujutro da prate stanje na objektu i reaguju ukoliko bi došlo ponovo do izbijanja požara.

image

Starješina milićkih vatrogasaca Miodrag Pantić izjavio je da je bilo jako teško gasiti požar u razbuktaloj fazi i vatru su gasili duže od dva sata, javlja Srna.

– Spasen je poslovni prostor i prizemlje jedne kuće, rekao je Pantić. Inspektor protivpožarne zaštite sutra ujutro će izaći na lice mjesta da utvrdi uzrok požara.

Vlasnik firme “Jašić komerc” Abdija Jašić rekao je ranije da je u požaru pričinjena šteta na poslovnom prostoru i dvije kuće koja se mjeri stotinama hiljada maraka.

IZVOR AGENCIJE

Večeras PROTEST ISPRED VLADE u Podgorici:”Sve veća izdaja dobiće zaslužen odgovor…”(video)

U Podgorici će večeras biti održan protest, motivisan subotnjim ‘pozivom’ Read more