IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ITALIJA: Likvidacija, ubijen saradnik crnogorske mafije… (foto)

Salvađo je bio u kućnom pritvoru zbog droge, bio je uključen u nekoliko operacija. Važio je za posrednika u trgovini drogom u oblasti Milana i stoga blizak crnogorskim klanovima, a pritom blizak i kolumbijskim. 

MAPOLI: Svijet, Crna Hronika, vijesti, utorak, 12.10.2021…17.55… ITALIJA: Likvidacija, ubijen saradnik crnogorske mafije… (foto)

U Italiji je ubijen Paolo Salvađo, posrednik crnogorskih klanova za međunarodnu trgovinu drogom, objavio je portal “ilriformista.it”. Prema izvještajima, Salvađo je već bio hapšen zbog trgovine drogom, a zasad nema detaljnijh informacija o tome ko je počinilac ubistva.

“Salvađo je imao dozvolu da izađe iz kućnog pritvora. Na ulici ga je sačekao napadač na skuteru i ubio ga, u blizini “via della Costituzione” u Buskinascu, gradu nekoliko kilometara od Milana”, navodi se u izvještaju portala “ilriformista.it”.

Navedeno je da karabinjeri istražuju zločin.

Čitaj još:   NOVO IZNENAĐENJE U NOVEMBRU: Promjenjivo vrijeme s kišom uz pad temperatura, nas očekuje u narednih 15 dana... (foto)

“Salvađo je bio u kućnom pritvoru zbog droge. U prošlosti je bio uključen u nekoliko operacija. Važio je za posrednika u trgovini drogom u oblasti Milana i stoga blizak crnogorskim klanovima, a pritom blizak i kolumbijskim. Imao je kontakte sa šefovima mafijaških organizacija Ndrangeta i Sakra Korona Unita”, piše portal “ilriformista.it”.

Portal piše da se taj dio milanske provincije istorijski smatra teritorijom kalabrijskih klanova organizacije Ndrangeta.

izvor CdM.me

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   ZAJEDNIČKO SAOPŠTENJE ĐUKANOVIĆA, KOMŠIĆA I OSMANI: "Zabrinuti smo zbog aktuelnih dešavanja u regionu..." (foto i video)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more